Inspiratie

Pretty Things

Yay, het is mij nog eens gelukt om een Pretty Things post te schrijven. Jullie kunnen mijn aanhoudende hoofdpijn daarvoor bedanken, waardoor mijn concentratie vermogen achter mijn cursus bedroevend laag lag (zelf Google Reader doornemen is te vermoeiend). Een paar mooie dingen bij elkaar zoeken ging gelukkig wel nog. 🙂

01. De natuurdocumentaires van David Attenborough zijn mijn absolute favorieten. Niet alleen om de prachtige beelden, maar ook om zijn geweldige stem, waar je uren naar kan luisteren.

02. Vroeger was ik zo een kind dat veel buiten zat. In de weide achter ons huis beestjes aan het bestuderen in het stilstaand water of kampen aan het bouwen. Wanneer we met het school richting bos trokken was ik dan ook altijd helemaal in mijn nopjes. Later is dat buiten zijn heel wat geminderd en nu mis ik het meer dan ooit. De (Vlaamse) bossen mogen mij alleszins verwachten in 2013!

 photo bos_zps294cb6bd.jpg

03. Onbewust ben ik hier in een natuur-thema verzeild, maar deze vos was te leuk om niet te delen!

Pretty Things - Fox Painting

04. Twee prachtige tattoos. Hoewel ik zelf nooit een borst-stuk zou laten zetten, vind ik onderstaand exemplaar helemaal geweldig. De tweede tattoo is helemaal wow. De details, de kleurschakeringen, alles is gewoon perfect aan die tattoo!

Pretty Things - Chest Tattoo

Pretty Things - Tattoo

05. Wijze woorden, hoewel ik niet op de maan zou zitten, ik zou dinosaurussen botten aan het opgraven zijn, hoewel dat wellicht ook onbetaald zou zijn. 😛

Pretty Things - Wijze woorden

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Eva January 21, 2013 at 11:57 am

  Heel mooi, dat bos! En inderdaad, Sird David Attinborough is geweldig 🙂

 • Reply Hannelore January 21, 2013 at 12:14 pm

  Oh dat voske!

 • Reply etoileblog January 21, 2013 at 12:53 pm

  ik woon in gent en heb een wandelclub, altijd welkom om eens mee op pad te gaan!
  http://dedapperepootjes.wordpress.com

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:29 pm

   ‘k zal het onthouden voor als het weer wat beter is en er weer wat groen op de bomen staat! 🙂

 • Reply Fenne January 22, 2013 at 6:14 am

  Toch fijn, je onbewuste natuurthema 🙂
  Een verborgen kamp is misschien nog een goede studeer-plek…

  • Reply Plutomeisje January 23, 2013 at 4:30 pm

   behalve in de winter is een kamp niet zo een goede studeer-plek 😛 maar in de zomer, met het licht tussen de blaadjes & in de schaduw moet dat zalig zijn ^-^

 • Reply elisse January 22, 2013 at 11:09 pm

  Hahaha heel tof lijstje 🙂 Succes nog hé! Hard zen 😉

 • Leave a Reply