Daily Life, Snail Mail

Verjaardagskaartjes!

 photo Verjaardagskaartjes_04_zps6fa11657.jpg

Vandaag had ik mijn laatste examen, drie uur zwoegen met open boek en nu stikkapot. Het liefste zou ik gewoon direct in mijn bed kruipen, maar eerst moet ik nog een post met jullie delen die al een tijdje over tijd is. Ik vroeg, en kreeg, namelijk een geweldige stapel kaartjes voor mijn verjaardag, allemaal om ter leukst!

 photo Verjaardagskaartjes_01_zps81f9c0bb.jpg

Al mijn geweldige verjaardagskaartjes! Zelf het Vriendje verraste me met een kaartje in de post! (+ een oppep & bedankkaartje van Line van Zuinig met Zwart omdat ik haar kaartjes eens op mijn blog had getoond, juist toen ik een oppepper heel hard kon gebruiken! :D)

 photo Verjaardagskaartjes_02_zps08214e6a.jpg

Er zaten trouwens een paar leuke thema’s in mijn kaartjes. Zo kreeg ik opvallend veel vogeltjes in mijn brievenbus (er waren zelf enveloppes met vogeltjes op :)). Daarnaast ook een hoop DIY kaartjes, die vaak ook nog eens in de leukste handgemaakte enveloppes aankwamen. Op die manier is post krijgen echt helemaal een feest!

 photo Verjaardagskaartjes_03_zps7dfc6a08.jpg

En nu het moment waarop jullie waarschijnlijk stiekem al de hele post zitten te wachten, wie o wie heeft mijn give-away gewonnen en krijgt binnenkort een pakje in zijn brievenbus?

 photo Verjaardagskaartjes_07b_zps7029a4c8.jpg

Proficiat Charlotte! 😀

Nog eens een dikke merci aan iedereen (Ina, An, Nina, Pebblyn, Kelly, Liesbeth, Sven, Carla, Elisse, Anouck, Jolien & het Vriendje ♥) die mij een kaartje gestuurd heeft! Jullie hebben een moeilijke examenperiode (en een saaie verjaardagsperiode) heel hard opgevrolijkt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ollie en Wallie January 31, 2013 at 9:35 pm

  super leuk he, al die kaartjes, ik ga dat binnenkort ook vragen ik hou van post 🙂
  geniet nu maar van het examenloos zijn!

 • Reply elisse January 31, 2013 at 10:00 pm

  Ooooh zalig, zoveel leuke kaartjes van iedereen!! 🙂 Moet echt leuk zijn! Hopen dat ik er ook zoveel aankrijg op mijn verjaardag 🙂 Merci voor het idee!

 • Reply Anouck Plume January 31, 2013 at 10:06 pm

  Wat leuk om al die kaartjes bij elkaar te zien! Zeker een goed idee om te vragen, hihi!

 • Reply pebblyn February 1, 2013 at 11:12 am

  Hoera! 😀

 • Reply Kasiu February 1, 2013 at 5:50 pm

  wow those cards are really awesome 🙂 I wish I got such beautiful cards for my birthday 🙂

 • Leave a Reply