Daily Life

Vorige Week // Last Week

Door de problemen van Telenet gisteren (en een slechte planning van mij) kwam het er niet meer van om deze post nog op tijd te schrijven. Deze week heb ik officieel vakantie, hoewel het er in mijn geval niet zo uitziet, ik ga vooral aan mijn literatuurstudie werken. Vakantie neem ik volgende week wel, aangezien ik in het tweede semester geen lessen meer heb (enkel thesis ^-^).

// Normally this post would be up on Sunday, but I have a school-free week and I had some internet problems yesterday. I’ll try getting back to my normal blog schedule by the end of this week. 🙂 Even though I have no lessons this week, I have a lot of schoolwork, by Thursday I need to finish my literature study of my master paper. Luckily I can take a real break next week, since I have no lessons in the second semester. 🙂

Last Week // Vorige Week

Er stond niet veel te gebeuren in mijn laatste examenweek, behalve dat mijn cursus deed alsof ie over dinosaurussen ging (zou ik veel toffer vinden, gezien mijn paleontologie-droom als kind :P) // Ei + gerookte zalm = yumyum! // Zuinig met Zwart stuurde mij een kaartje om mij door mijn laatste examen te loodsen // ik kreeg van mijzelf een cadeautje!

// Last week of the exams and not much happened, except for my course book pretending to be interesting by using dinosaur-imagery. I would preferred it if it actually was a book on dinosaurs, since my childhood dream was to become a palaeontologist // Eggs + smoked salmon = omnomnom //Zuinig met Zwart sent me a postcard to get my trough the last days of exams // I got myself a present!

Last Week // Vorige Week

Mijn cadeautje aan mijzelf: een &K neushoorn potje om mijn vogelpotje te vergezellen ^-^// De avond voor het laatste examen: een heel moe-uitziende ik // Mijn nieuwe blog-layout! 😀 Wat vinden jullie er van?

My present to myself: an &K rhinoceros to keep my little bird company // Me looking very tired the day before my last exam // New blog-layout! 😀 You like?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisse February 4, 2013 at 7:58 pm

    Supermooi, uw nieuwe layout! En wow, wat zie je er anders uit zonder bril! Ik vind u er niet zo moe uitzien, wel schattig 🙂 Keileuke potjes! En wow, geen lessen meer, enkel thesis? Zalig (of niet zo?)

  • Reply Anouck Plume February 4, 2013 at 11:02 pm

    Oh wat een superleuke potjes zijn dat!

  • Leave a Reply