Link Love

Link Love

Ik ben nog niet helemaal terug naar mijn normale blogschema, maar we komen er wel. Vandaag maar een paar linkjes dus, naar een paar van mijn favoriete blogs. ^-^ // I’m not quite back to my usual blogging schedule, but we’re getting there. Today I’m only posting links to a few of my favorite blogs. ^-^

A Beautiful Mess - Make Something.. Anything

A Beautiful Mess publiceerde een aantal geweldige posts // A Beautiful Mess published some awesome blogposts: Live An Inspired LifeDIY Constellations ScarfA Beautiful Mess Flea Market Shopping TipsMake Something… Anything!

The Dainty Squid - Beginners Guide to Insect Pinning

The Dainty Squid gaf uitleg over hoe je insecten kan pinnen. Ideaal, want mij daarin verdiepen staat op mijn lijst voor dit jaar // The Dainty Squid gave some information on insect pinning. Which I think is awesome, because learning about insect pinning is something that is on my list this year. ^-^

One Sheepish Girl - My Little Workspace

Meridith van One Sheepish Girl richtte haar bureau zalig in, ik ben er alleszins weg van! // Meridith of One Sheepish Girl organised her workspace and I love it! It’s so nice and cute! 🙂

Ook nog leuk // More lovely links:

Hopelijk hebben jullie er allemaal een geweldige week op zitten? Wat zijn jullie plannen voor het weekend? Ik ga mij volop concentreren op het uitwerken van mijn Let’s LousART standje en mij volop op mijn producten storten.

// I hope you all had a lovely week? Do you have any special plans for the weekend? I’ll be working on my craft booth design for Let’s LousART and I probably should also start working on some products since the craft fair is in less then 20 days!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marlou February 8, 2013 at 6:33 pm

    veel leuks!
    Anne’s blog is een van mijn lievelings :), en One sheepish girl was ik “kwijt”, dus dank om me daar weer aan te herinneren! ik ga snel bij lezen.

  • Leave a Reply