Daily Life, Webshop

Let’s LousART

Let's LousART voorbereiding

Poeh, een beetje een late blogpost vandaag, maar na twee weken producten maken voor Let’s LousART was mijn bureau een gigantische rommel die het grootste deel van mijn dag innam om op te ruimen. Stofjes, knipsels, scharen, papiertjes everywhere. Niet zo verbazingwekkend aangezien ik ook idioot veel dingen gemaakt heb. Althans, zo voelde het toch. 😀 Ik maakte:

 • Krimplastiek broches: 2 wasberen, 1 vosje, 4 uiltjes
 • Vilten broches: 5 oranje vosjes, 3 beige vosjes, 5 rode uiltjes, 4 beige uiltjes
 • Knuffelkussens: 4 uiltjes, 5 mini-vosjes, 3 grote vosjes

// Phew, it’s a bit late for a blogpost, but after two very busy weeks of making products, my studio was an enormous mess. I spent the biggest part of my day cleansing my room from paper and fabric scraps. I’m pretty happy with what I made these two past weeks:

 • 2 raccoon, 1 fox & 4 owl shrink plastic brooches
 • 5 orange fox brooches, 3 beige foxes, 5 red owles and 4 beige owl brooches in felt
 • 4 owl, 5 mini-fox and 3 bigger fox hugging pillows (literal translation for the dutch word I use for these stuffed toys/pillows)

Let's LousART voorbereiding

Let's LousART voorbereiding

De avond voor de beurs: nog een paar kripplastieken broches maken. Ik apprecieer dat materiaal steeds meer, hoewel het moeilijk is om de afbeelding niet heel de tijd open te wrijven. + het in de oven steken is altijd erg spannend, die staarten kleven makkelijk aan het lijfje vast in een krul..

The evening before the market: making some shrink plastic brooches. I’ve started to appreciate the material more and more, although it still is quite tricky. I almost always rub over my drawing and putting my raccoons and foxes in the oven is always very unnerving, because their tails sometimes get stuck to the bodies.

Let's LousART voorbereiding

Let's LousART voorbereiding

Let's LousART - beurs

Zondag rond 10u trok ik richting Louisazaal en stelde mijn standje op. Hoewel er toch redelijk wat volk voorbij kwam, was de verkoop een beetje teleurstellend. Misschien lag het aan mijn verkoopstechnieken, misschien lag het aan het weer of aan mijn prijzen. Ondanks het tegenvallende resultaat ga ik mij wellicht nog wel eens inschrijven voor een marktje, ik doe namelijk nog steeds graag marktjes. (Ook al was dit mijn eerste Plutomeisje-marktje, het was niet de eerste keer dat ik achter een stand stond om producten te verkopen :)).

// Sunday was market day. Although the turn out wasn’t really bad, quite some people came, I didn’t sell much, which is a bit of a bummer. I still like doing markets, so I’m definitely going to give it another shot.

Let's LousART - beurs

Let's LousART - beurs

Let's LousART - beurs

Alle producten die over bleven na de beurs komen natuurlijk op mijn webshop, maar eerst foto’s nemen. 🙂

// All products left after the market will be put online, on my webshop, but first I have to take some pictures. 🙂

Let's LousART - beurs

(ps: mensen die op een mail aan het wachten zijn van mij, excuses! Morgen ga ik daar werk van maken.)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply emmel February 26, 2013 at 1:10 am

  Mooie werkjes en ook mooie presentatie!

 • Reply Jessi February 26, 2013 at 1:35 am

  Aaah, die uilen broches <3 Ik vind zo'n marktjes ook leuk (help mijn zus altijd), maar je weet op voorhand jammer genoeg niet hoe het gaat zijn. Soms verkoop je amper iets, soms heel veel… Het is altijd een risico. Maar zeker nog doen! Je spulletjes zijn veel te leuk!

 • Reply Zoë February 26, 2013 at 9:51 am

  Heel tof standje! Ik heb helemaal geen tijd gehad om zelf eens rond te lopen (ik zat er namelijk alleen ;)), maar toch leuk om je zo snel eens gezien te hebben! Bij mij viel de verkoop ook een beetje tegen, steek het op het weer 😉

  • Reply Plutomeisje February 26, 2013 at 11:26 am

   Ja, ik zat ook het grootste deel alleen. ‘s Avonds heb ik vlug eens rondgelopen omdat mijn Vriendje toen aan mijn standje zat en ik echt mijn benen eens wou strekken. ‘k Vond dat uw tafel er geweldig leuk uitzag! 😀

 • Reply elisse February 26, 2013 at 12:13 pm

  Oooooh ‘t ziet er echt zo tof uit! Superleuk ook, de krimpplastiek brochkes 🙂 Ik vind uw prijzen voor de vilten broches en de kussens wel een klein beetje aan de hoge kant, dus ‘t kan misschien wel daaraan liggen? Maar toch jammer dat de verkoop wat tegen sloeg. Volgende keer beter he! 🙂

 • Reply Fenne February 26, 2013 at 10:05 pm

  Wat een leuk kraampje heb je ervan gemaakt, en mooie spulletjes!

 • Reply Happy bday to me – 25 before 26 recap | Plutomeisje January 24, 2014 at 2:08 pm

  […] 02. Participate in a handmade/craft market – Jup, in februari 2013 stond ik op Let’s LousART. Het was een leerrijke ervaring, maar tegelijkertijd ben ik sindsdien nogal terughoudend om op marktjes te gaan staan. Op Let’s LousART was er niet veel verkoop, er waren standjes die gelijkaardig producten aan dumpingprijzen verkochten en het was koud om een hele dag stil te zitten in de zaal (maar gelukkig stond ik niet in de ijskoude gangen!) […]

 • Leave a Reply