Daily Life

Vorige Week // Last Week

Na Let’s LousART vorige weekend belande ik deze week een beetje in een blogdipje. Ik had gewoon geen zin om veel tijd online door te brengen, laat staan om blogposts te schrijven. Ik maakte er een luie week van, nestelde mij achter mijn naaimachine (ik heb de smaak weer helemaal te pakken) met een paar seizoenen The Mentalist en begon aan een aantal projecten die ik al maanden op de lang baan aan het schuiven was. De resultaten mogen er trouwens zijn. ^-^

// After Let’s LousART last weekend I had a little blog-dip. I didn’t feel like spending much time online reading blogs or writing them. So I decided a would enjoy some lazy days behind my sewing machine (I realy enjoying sewing right now :)) with a few season of The Mentalist. I tackled a few projects that I have been procrastinating for months and I’m very happy with the results. ^-^

Vorige Week

Een door het Vriendje gestapelde hamburger // Knuffelen met Loki // De gigantische stapel rommel die op mijn bureau aan het verzamelen was toen ik mijn knuffelkussens maakte // Na lang uitstel: mijn lappendeken. Alle stukjes waren geknipt en ik was een goede positionering aan het zoeken op de vloer. :p

// Homemade burger by my boyfriend // Hugs with Loki // The huge mess I made while makking my animal pillows //Trying to fit all hundred pieces in my patchwork blanket

Vorige Week

Alle stukjes (100!) aan elkaar naaien tot een grote lap stof // Meer knuffelen met Loki // Ohja, dat ziet ge goed, mijn Tatanne tas is ein-de-lijk af! Oewyeah! // Mijn Natuurpunt welkoms-pakket inclusief €10 bon voor Dille & Kamille. Leukste welkomspakket ooit! 😀

// Sewing all pieces together // More hugs with Loki ♥ // I finally finished my Tatanne bag. I got the pattern last year and I cut the pieces back then, but I never finished the bag until now. I’m so happy I pulled through. // I became a Natuurpunt member and I got this awesome welcome-package. 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply la merlette blanche March 3, 2013 at 3:11 pm

  Ik ben onlangs ook aan mijn lappendeken begonnen. Maar intussen ligt het project alweer stil, haha. Goed bezig geweest, jij! Wat een mens toch allemaal gedaan kan krijgen door minder online te zijn … 😉

  • Reply Plutomeisje March 3, 2013 at 5:54 pm

   ‘k heb er ook lang over gedaan hoor om alle stukjes geknipt te krijgen, dat aan elkaar stikken ging verbazend snel eigenlijk. 😀 Nu nog fleece gaan halen voor de achterkant. Wat ga jij gebruiken voor de achterkant?

 • Reply Kasiu March 3, 2013 at 5:12 pm

  oooh your bag is gorgeous 🙂

 • Reply pebblyn March 3, 2013 at 5:29 pm

  “een paar seizoenen The Mentalist”? Ik dacht dat ik erg was… ^^

  • Reply Plutomeisje March 3, 2013 at 5:31 pm

   Hehe, sjah als ge hele dagen achter uw naaimachine zit dan moet ge iets bekijken hé. Ik zit ondertussen aan seizoen vijf. ^-^ Daarvoor keek ik Elementary, maar er zijn nog niet veel afleveringen van helaas. 🙁

 • Reply elisse March 3, 2013 at 9:33 pm

  Uw lappendeken en de tas zijn prachtig!!! Ik wil mij ook eens aan een lappendeken wagen, maar ben bang van de vele uren werk die daar in kruipen. Ik zie graag snel resultaat, vandaar 😉 Ziet eruit als een goeie week!

 • Reply Fenne March 3, 2013 at 10:13 pm

  mooie dingen heb je gemaakt!
  En van de Loki-foto’s kan ik ook niet genoeg krijgen 🙂

 • Reply Jolien March 3, 2013 at 11:31 pm

  maar dat is/wordt een schoon lappendeken! mooie kleurtjes.

 • Leave a Reply