Inspiratie

Pretty Things

Yay, nog eens een Pretty Things post! Hoera voor mij! Hoewel het ook een beetje met mixed-feelings is, want achter de schermen is niet alles zo super… Toch ga ik vandaag van het mooie weer en mooie dingen proberen genieten, hopelijk doen jullie dat ook.

// Yay, another Pretty Things post! It’s been a while, so hurray for me! To be fair, I’ve written this post with mixed-feelings, but I could use the cheering up, so I will enjoy the sun today and the pretty things and I hope you will too.

01. Oana Befort is echt één van mijn favorieten illustratoren aan het worden, ik word altijd verliefd op haar zachte kleurtintenten en fijne werkjes // Oana Befort realy is becoming one of my favorite illustrators. I always fall in love with her soft color choices and her pretty designs. 

Pretty Things - Illustration by Oana BefortSource: Oana Befort

02. Voor de schedel-liefhebber in mij zijn deze oorringen van Skullery echt helemaal geweldig! Volgens mij gaan ze vroeg of laat wel in mijn winkelmandje belanden. 🙂 // I like skulls, so I must like this earrings from Skullery very much right? Well, I do. 🙂

Pretty Things - Bird Skull Earrings by SkullerySource: Skullery on Etsy

03. Ik kan niet geloven dat ik dit geweldig stop motion filmpje van Reeo Zerkos nog niet getoond heb! Meer tekening vind je op Doodler’s Anonymous. // Can’t believe I’ve never shown this stop motion movie from Reeo Zerkos before. It’s pretty awesome! + I really like the song he used. 🙂

04. Deze Triceratops broche is een absolute must have voor mij! Diep van binnen ben ik nog altijd dezelfde dino-freak die ik vroeger was. // OMG, this Triceratops brooch is so awesome! When I was little I was completely into dinosaurs, so this is really a must have for me!

Pretty Things - Triceratops brooch by HungryDesignsSource: HungryDesigns on Etsy

05. Because sometimes life is about saying sad goodbyes… 🙁

Prtetty ThingsSource: Pinterest
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kasiu March 4, 2013 at 4:51 pm

  wow are those real skulls?

  • Reply Plutomeisje March 5, 2013 at 10:42 am

   No, I believe she made a cast of a real skull and then shrunk it.

 • Reply Fenne March 4, 2013 at 8:38 pm

  Die oorbellen zijn magnifiek!
  Hopelijk gaat het snel weer beter met je.

 • Leave a Reply