Daily Life

Loki meets snow

 photo Sneeuwpret_03.jpg

Terwijl zowat het hele land vast zat in zijn auto of op de trein genoot ik gisterenochtend van de sneeuw en het zonnetje dat tegen de middag tevoorschijn kwam. Eigenlijk vind ik dat mensen altijd veel te hard over de sneeuw zagen, dus ga ik een paar happy-sneeuw foto’s posten. Met een kat in de hoofdrol, want het internet/mensen houden van katten.

// Last week we were all enjoying the wonderful spring weather and the warm temperatures (18°C!), this week winter was back in the country. Minus 5°C and 15 centimetres of snow on one day is not something we’re used to. I was very lucky I could stay at home yesterday morning and take some pictures of my kitten enjoying the deep snow.

 photo Sneeuwpret_02.jpg

 photo Sneeuwpret_04.jpg

 photo Sneeuwpret_05.jpg

 photo Sneeuwpret_06.jpg

 photo Sneeuwpret_07.jpg

 photo Sneeuwpret_08.jpg

 photo Sneeuwpret_09.jpg

 photo Sneeuwpret_10.jpg

 photo Sneeuwpret_12.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anne March 13, 2013 at 7:31 pm

  Wat een gave foto’s van Loki! Inderdaad mensen (zoals ik) houden van katten, zeker in de sneeuw.

 • Reply Hanna March 13, 2013 at 8:08 pm

  Wat een dappere kat! Onze kat Frits doet een poot in de sneeuw maar rent gauw naar binnen met een dikke staart. Stel je voor dat je het koud krijgt……

 • Reply elisse March 13, 2013 at 11:58 pm

  Loki <3 Ziet er zo schattig uit!! Ik weet nog goed, toen mijn katten klein waren vonden die sneeuw ook zo interessant! Nu komen ze niet verder dan het stukje terras waar er geen sneeuw ligt, om dan met één pootje te tasten tot waar ze kunnen gaan en dan snel terug binnen rennen om voor de chauffage te gaan liggen, de rest van de dag. Lazy cats!

 • Reply Yellow Laurie March 14, 2013 at 1:19 pm

  ooh zo schattig! Met zo’n sneeuw kan ook ik het niet laten om foto’s te posten van onze kat die de sneeuw ontdekt… zalig!

 • Leave a Reply