Daily Life

Vorige Week // Last Week

Ik heb een redelijk rare week achter de rug, met evenveel ups als downs. Maandag was het de begrafenis van mijn oma (waar ik verder niet veel over kwijt wil, hoe vreemd dat ook mag lijken, maar ik ben niet goed in het schrijven van emotionele afscheidstekstjes en dan schrijf ik maar beter niet, imo), dinsdag speelde ik met mijn kat in de sneeuw, donderdag mocht ik met de nieuwe stofjes van Veritas spelen en vrijdag stierf mijn 13-jarige thuis-kat bij mijn ouders. De helft van die dingen staan op foto, de andere helft niet. Omdat ik vind dat droeve dingen persoonlijk zijn en blije dingen mogen gedeeld worden.

// I’ve had a strange week, with lots of ups and downs. On Monday we had my grandma’s funeral (and I’m bad with writing emotional pieces, so I not going to attempt writing one), Tuesday I played with my kitten in the snow, Thursday I got a chance to play with the new Veritas fabrics and on Friday I got the sad news my cat of 13 years old (who lived at my parents house) died. I didn’t really want to write about the downs, I think those things are personal, the ups I’ll share gladly, but not mentioning them at all also would’ve been strange…. 

Vorige WeekKat nummer twee (Schrödinger) brengt zijn dagen liefst slapend op een schoot door // Pixel was extreem ongelukkig met de sneeuw, ‘k heb haar nog nooit zo boos zien kijken. :p // In het groentenpakket zaten deze week rode bieten // die verwerkt werden tot een dramatisch rode risotto (het recept vond ik via Photo Copy An)

// Schrödinger loves to spend his days and night sleeping on peoples laps // Pixel was extremely unhappy with last weeks snow. I’ve never seen her looking so irritated // I got a vegetable package this week and it contained some beetroot // which I made into a dramatic red risotto

Vorige WeekNieuwe schoenen! Door het slechte weer heb ik ze helaas nog niet veel buiten kunnen dragen, dus loop ik ze gewoon binnen in // Donderdag trok ik richting Antwerpen, waar ik uitgenodigd was voor de persconferentie van Veritas // Ze stelden hun nieuwe stofjescollectie voor // en we mochten er al onmiddellijk mee aan de slag! Volgende week volgt er een uitgebreider verslag. 🙂

I got some new shoes! I’d love to wear them, but with all the snow I’ve only been wearing them inside // Thursday I got on the train to Antwerp, where I attended the Veritas press conference // I got the chance to see the new fabrics, ribbons, buttons and piping // And got to use them for a quick project!

Hopelijk een betere week volgende week, met doorbrekende lente, een frisse wind en mooie herinneringen om te koesteren en te maken.

// Hopefully next week will be better. Maybe spring will break through and old memories will be treasured and new ones made.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply pebblyn March 17, 2013 at 11:11 am

  Leuke schoenen! Waar heb je ze gevonden, ik wil er ook zo (achtige) 🙂
  (En veel sterkte!)

  • Reply Plutomeisje March 17, 2013 at 1:28 pm

   Ze zijn van Miz Mooz en ik heb ze in een schoenenwinkel in Herzele gevonden, nog in solden. Ze hadden ze in het rood, groen en bruin. De bruine staan op de site van Torfs trouwens. 🙂

 • Reply Anouschka March 17, 2013 at 11:28 am

  amai Pixel haar koppeke is echt “i’m not amused”.
  Hoe was het bij Veritas?

  en veel sterkte xo

  • Reply Plutomeisje March 17, 2013 at 1:31 pm

   ‘t was leuk en ik vond de stofjes en fournituren echt wel mooi. Misschien niet super goedkoop, maar wel nog altijd betaalbaar. 😀

 • Reply elisse March 17, 2013 at 9:07 pm

  Hahahahahahahaha Pixel!!! Priceless!! Niet leuk dat je een week hebt gehad met downs (wel leuke ups, dat dan weer wel). Veel sterkte nog, Eline!

 • Reply Stylishing March 17, 2013 at 9:08 pm

  Haha bietjes geven altijd zo veel af. Mijn moeder snijdt ze altijd met handschoentjes aan 😛

 • Reply Fenne March 17, 2013 at 9:23 pm

  Veel sterkte, je kan een scheut lente gebruiken nu.

 • Leave a Reply