Sewing

Veritas Sew-be-do Stofjescollectie

 photo Veritas_Stofjecollectie_03.jpgFoto Felip Desmet

Ik had het al een paar keer laten vallen, maar vorige donderdag was het zo ver: de Veritas persconferentie. Samen met Elisse (check puntje 25!) trok ik naar de kantoren van UPR in Antwerpen om daar kennis te maken met de nieuwe collectie (voorgenknipte) stoffen, knoopjes, patches en biais-, paspel-, en pompomlinten die Veritas lanceert onder de naam Sew-be-do.

 photo Veritas_Stofjecollectie_02.jpgFoto’s door Elisse Lenaars en Felip Desmet

De collectie is lekker uitgebreid en bevat alles om de beginnende en gevorderde DIY-er heel gelukkig te maken. Veritas hoopt dan ook dat met de nieuwe collectie het Do It Yourself-en voor iedereen bereikbaar zal zijn. Op hun website wordt zelf extra ondersteuning geboden voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben door er handleidingen, mét video, te plaatsen voor bijvoorbeeld een wolk-kussen of stoffen letters .

 photo Veritas_Stofjecollectie_04.jpgFoto’s door Elisse Lenaars en Felip Desmet

Na onze uitleg mochten we ook zelf aan de slag met de nieuwe stofjes. Dat ik een wolkkussen wou, dat was snel beslist, over de combinatie van de stofjes en de lintjes deed ik een stuk langer. Uiteindelijk raakte ik er toch uit en anderhalf uur later kon ik het laatste beetje vulling in mijn verse kussen proppen en trots gaan poseren.

 photo Veritas_Stofjecollectie_05.jpgFoto door Felip Desmet

De nieuwe collectie ligt vanaf 28 maart in alle Veritas winkels (al kan je de stofjes hier en daar al wat vroeger ontdekken). Naast de nieuwe collectie lanceert Veritas ook nog een Facebook app, waarmee je je creaties de wereld kunt insturen én kans maakt om nog iets te winnen. 🙂

Merci Veritas & UPR voor de leuke namiddag!

// Last week I went to the Veritas press conference with Elisse! They presented us with their new collection of fabrics, buttons and ribbons, which will be available in all Veritas shops on March 28. We also got the opportunity to test their new collection and made these cute cloud cushions.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Eva March 21, 2013 at 11:10 am

  goh, leuk! die brillenstof is zalig 😉 en die handleidingen, waarom heb ik ze niet eerder ontdekt?! ik weet al wat me deze paasvakantie te doen staat!

 • Reply Jessi March 21, 2013 at 1:14 pm

  Aaaah, zo leuk!!!!!!!! Jammer dat ik pas eind april weer in het land ben.

 • Reply Jolien March 21, 2013 at 6:22 pm

  ik zei ‘t bij Elisse al, ik vind de kussens alletwee echt heel mooi! en nu moet ik snel eens naar veritas voor stofjes 🙂

 • Reply Lelie March 21, 2013 at 9:17 pm

  Dat zag er super gezellig uit! Leuk!

 • Reply elisse March 22, 2013 at 3:22 pm

  🙂 !

 • Reply Fenne March 23, 2013 at 8:12 am

  Mooi!
  En tof dat je al dat leuks al mocht uittesten 🙂

 • Reply Handmade – Tatanne bag & Cloud Pillow | Plutomeisje March 28, 2013 at 11:41 am

  […] sewing project I’ve ever made, on the contrary, but it taught me patience. Jullie hebben mijn wolkje al zien voorbij komen, maar ik vond dat het nog wel wat extra aandacht mocht krijgen. Tot nu toe […]

 • Reply Postfabriek April 10, 2013 at 10:36 am

  Dit wolkenkussen is ook al zo leuk!

 • Leave a Reply