Inspiratie

Pretty Things

Een nieuwe maandag, een nieuwe pretty things! Het is niet altijd gemakkelijk om een lijstje samen te stellen, zeker niet nu mijn systeem (ik probeer Google Reader nu al te negeren) een beetje overhoop ligt en ik wat minder tijd online doorbreng. Al is het deze week wel gelukt om wat mooie dingen samen te sprokkelen. Enjoy!

// A new monday brings a new Pretty Things! Sometimes putting these lists together is quite some work, like this week, but I’m confident I’ve found some really pretty things. Enjoy!

01. Deze prachtige illustraties en schetsen zijn van de hand van Meg Hunt. Hoewel ze op het eerste zicht misschien eenvoudig lijken, bevatten ze eigenlijk een schat aan kleuren, patronen en schitterende details. Liefde! // These pretty illustrations and sketches are by Meg Hunt. I really like how colourful and detailed they are! ♥Pretty Things - Animals by Meg Hunt

Pretty Things - Sketchbook by Meg Hunt

Pretty Things - Owls by Meg HuntSource: Meg Hunt

02. Desktructure heten deze geweldige bureauaccessoires van Hector Serrano. Je hebt de keuze uit een stadsgezicht, een fabriek of een bootje. Gelukkig staat mijn bureau al vol, want anders zou ik voor een moeilijke keuze staan! // These pretty porcelain desk tidys by Hector Serrano come in the shape of a ship, a warehouse or a city. The perfect amount of playfulness to keep your desk in order.Pretty Things - Desktructure

03. Binnenkort komt er een stressvolle gebeurtenis aan voor mij: een kappersbeurt. Niet dat ik mijn haar niet graag laat knippen of wel van het uitzicht van gespleten punten houd, ik heb gewoon nog niet veel goede ervaringen met kappers. De laatste deed een poging om mij te scalperen met een kam. Althans, zo voelde het. Maar voor ik in de kapperstoel beland moet ik eerst nog kiezen wat ik wel. De sidecut lijkt mij wel iets. Of anders eens iets gewoon, maar in een ander kleur? Keuzes! // I really need a haircuts (like, really really!), but I don’t have a good relationship with hairdressers (the last one tried to scalp me with a comb, at least that how it felt). But before I make an appointment I should decide what I want right? I love the sidecut, but on the other hand, a nice normal hairdo and a new colour doesn’t sound too bad either.. Pretty Things - Hairstyles

Pretty Things - Hairstyle

04. Het kan aan het uitblijven van de echte lente liggen, maar tegenwoordig ben ik serieus aan succulenten. Een schaal gevuld met al die verschillende vormen en kleurtjes lijkt mij wel wat. // These days I’m really into succulents. I like their pretty shapes and colours and their enormous diversity.Pretty Things - Succulents

Pretty Things - SucculentsSources:Pinterest & Rooted In Succulents on Etsy

05. Het kunnen niet altijd wijze woorden zijn om deze post af te sluiten. Soms is eenvoud ook goed. Eenvoud en eenhoorns. // I can’t always find some wise words to end these post. Therefore I bring you simplicity. Simplicity and unicorns.Pretty Things - Unicorns

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Fenne March 25, 2013 at 11:36 am

  Ben ook niet zo dol op kappers, of eigenlijk is het vooral het lange wachten en de prijzen die me wat tegensteken. Daarom knip en kleur ik mijn haar al jaren zelf.
  Haarstress heb ik niet, moest het eens mislukken groeit het wel weer bij denk ik dan.

  Succulents zijn zó leuk, maar om 1 of andere reden loopt het altijd mis in het groeiproces 🙂

 • Reply elisse March 25, 2013 at 7:09 pm

  Haha, eenhoornen zijn zalig! En jeuj, superleuke post! Veel inspiratie! Ik heb vroeger nog een sidecut gehad – vroeger als in: 3/4 jaar geleden. Vond ik wel heel tof toen, en begint nu ook weer te kriebelen! Maar eerst wachten tot het warmer is, anders heeft mijn oor het koud :p Maar ik kan het dus alleen maar aanraden! En ik heb dat toen zelf gedaan, want ik vertrouw kappers niet.

 • Reply Laurie March 27, 2013 at 12:07 pm

  Sinds ik als puber met een champignonhoofd het kapsalon ben buitengestapt, heb ik altijd stress om mijn haar te laten knippen (ik stel het dan ook altijd uit!). De oplossing daarvoor zit ’em in een goede kapper! In Gent liet ik mijn haar altijd doen bij Bizar (walpoortstraat), en dat was altijd geslaagd. Helaas is het nu te ver, want anders zou ik er nog gaan (ondanks de dure prijzen!).

  Succulents zijn trouwens echt super leuk! Ik zag dat Ikea er heeft voor echt weinig geld. Benieuwd of die het lang uithouden…

 • Reply Lelie March 27, 2013 at 3:33 pm

  Van waar komt die foto van het roodharige meisje? Wauwie! Misschien dat ik je kapsel wel steel, zo mooi, en ik ben al ros, jeej! Veel succes bij de kapper, ik heb ook al extreem slechte ervaringen gehad. Mijn mama stuurde mij naar een kapper die prijzen gewonnen had om “eens iets anders” met mijn haar te doen. Anders was het zeker, om aan te zien was een andere kwestie. Le-lijk dat het was. Echt een traumatische ervaring, uit die periode bestaan er ook geen foto’s van mij, gelukkig!

 • Reply Nieuw kapsel // New hairdo | Plutomeisje May 22, 2013 at 12:08 pm

  […] tijdje terug schreef ik al dat ik dringend naar de kapper moest, iets wat dan ook (uiteindelijk) gebeurde. Ik denk wel dat […]

 • Leave a Reply