Books

Thuis Je Eigen Stijl // Homespun Style by Selina Lake

 photo thuis_je_eigen_stijl_01.jpg

Tijdens de Kerstperiode stond ik een paar keer met dit boek van Selina Lake in mijn handen. Twijfelen en dan weer terug in het rek, want tijdens Kerstperiode dient de inhoud van mijn portefeuille vooral voor cadeautjes voor andere mensen. Ik kreeg het boek echter niet uit mijn hoofd, en zeg nu zelf, zoveel inspiratie in één boek, dat kunt ge toch moeilijk laten liggen?

// Around Christmas I’ve had this book by Selina Lake a few times in my hands, contemplating on buying it, but then deciding I needed the money for Christmas presents for other people. I couldn’t get it out of my head though and to be honest, would you be able to say no to such an inspiring book?

 photo thuis_je_eigen_stijl_10.jpg

 photo thuis_je_eigen_stijl_09c.jpg

Ik hou heel erg van de rommelige, kleurrijke stijl die in ‘Thuis Je Eigen Stijl‘ uitgebreid aan bod komt en wie bekent is met interieur blogs zoals Decor8DesignSpongeYvestown of Zilverblauw zal in dit boek zeker zijn ding terugvinden. Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken waarbij iedere kamer in huis aan bod komt, maar er zijn ook hoofdstukken over textiel of verlichting.

// I really like the colorful and messy style that can be found in ‘Homespun Style‘ and if you’re familiar with blogs like Decor8DesignSpongeYvestown or Zilverblauw then you will like this book a lot! It’s has chapters on every room in the house, but there are also chapters on textile or lighting.

 photo thuis_je_eigen_stijl_09.jpg

 photo thuis_je_eigen_stijl_08.jpg

 photo thuis_je_eigen_stijl_07.jpg

Ik heb het boek in een ruk uitgelezen en ondertussen al vaak opnieuw doorbladerd. Het kriebelt hier dan ook serieus om een paar van interieur to-do’s onder handen te nemen (de keuken!) en mijn huis in ware “Homespun Style” een kleine make-over te geven. Gelukkig voor mij komt het rommelmarkt seizoen eraan. ^-^

// I read the book at once as soon as I could find it and I’ve browsed through it. I’ve been itching ever since to get some things ticked of from my interior to-do list (my kitchen!) and to give my home a small make over in true ‘Homespun Style’. Luckily it’s almost flea market season. ^-^

 photo thuis_je_eigen_stijl_06b.jpg

 photo thuis_je_eigen_stijl_04.jpg

 photo thuis_je_eigen_stijl_03.jpg

Wat vinden jullie van deze stijl? Zouden jullie jullie huis of appartement zo inrichten? Ik hou wel van de felle kleuraccenten en het idee dat de meubels al een beetje geleefd hebben, zo moet je er tenminste niet bezorgd zijn dat de katten er net iets te enthousiast op springen. 🙂

// What do you think of this style? Would you decorate your house or apartment this way? I really like the colorful playfulness of this style and I also like the idea that the furniture already has lived a bit (and can be mended with a lick of paint), so you needn’t worry whenever the cats are playing a bit to enthusiastically. 🙂

 photo thuis_je_eigen_stijl_02.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply emmel March 26, 2013 at 11:24 am

  Ik zie een paar dingetjes in het boek die ik hier ook heb staan dus iets in die richting staat me wel aan maar toch gecombineerd met strakker. De stoelen op de eerste foto heeft een vriendin, die woont in een oude school.

 • Reply Kathleen March 26, 2013 at 11:30 am

  Ik heb dat boek al zo vaak vast gehad en iedere keer zet ik het terug. Ik weet niet waarom, maar ik doe het iedere keer opnieuw. Het is een stijl die me heel hard aanspreekt, alleen denk ik niet dat ik er in zou slagen ons huis er zo te laten uitzien. Het zou eerder een compleet rommeltje worden, vrees ik. 😛

  • Reply Plutomeisje March 27, 2013 at 2:46 pm

   Goh, is dat juist niet het mooie aan die stijl? Ge stapelt uw rommel een beetje charmant en alles mag blijven liggen? 😛 ‘k Vind wel dat je moet kunnen zien dat er in een huis geleefd wordt en dat lijkt mij echt haalbaar met deze stijl. 🙂

 • Reply How to have a lovely day March 26, 2013 at 4:36 pm

  Leuk boek, komt misschien wel op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag! Ik ben heel grote fan van zo’n interieurstijl, zo zie je dat er in je huis écht geleefd wordt en hoef je je inderdaad geen zorgen te maken dat iets kapot zou gaan door katten, honden, bezoekers,… 🙂

 • Reply Fenne March 26, 2013 at 10:30 pm

  Heb het boek ook al vast gehad. Ik hou wel van geleefde meubels, maar kan niet leven tussen teveel rommel of prullen.kleur absoluut wel.

 • Reply kelly March 27, 2013 at 8:59 am

  zoooo ne leuken boek! thanks for the tip 😉

 • Reply Ellen March 27, 2013 at 9:53 am

  Oh, lijkt me een leuk boek! Komt op mijn verlanglijstje.

 • Reply Lyanne March 27, 2013 at 1:25 pm

  Ik ga in juni verhuizen, dus zou een ideaal boek voor mij zijn. De stijl in het boek vind ik erg mooi!

 • Leave a Reply