Handmade, Sewing

Handmade – Tatanne bag & Cloud Pillow

Na mijn voorbereidingen voor Let’s LousART had ik het naai-virus opnieuw te pakken en de laatste tijd rolt er af en toe al eens iets van onder mijn naaimachine. Ik werkte zelf een project af dat ik al meer dan een jaar liet aanslepen: de Tatanne tas! Niet één van de gemakkelijkste dingen die ik ooit gemaakt heb. Integendeel, zeker als je last hebt van een zware voet en graag een beetje tempo in de dingen steekt. Ik heb met het maken van deze tas ondervonden dat het soms gewoon beter is om in een lagere versnelling te stikken, geduld hebben enzo. En dat de aanhouder wint! 🙂

// After my preparations for Let’s LousART I’d caught the sewing virus again and I’ve even finished something that had been laying in the UFO-box for more than a year: the Tatanne bag! It’s wasn’t the easiest sewing project I’ve ever made, on the contrary, but it taught me patience. 🙂Tatanne Tas / Tatanne BagJullie hebben mijn wolkje al zien voorbij komen, maar ik vond dat het nog wel wat extra aandacht mocht krijgen. Tot nu toe bleef ik uit de buurt van paspel enzo, het was dus ook de eerste keer dat ik ergens pomponnetjes tussen stikte. Blij dat het onmiddellijk lukte! Ondertussen heb ik ook nog ervaring opgedaan met paspel, maar dat is voor de volgende keer.

// I’ve posted my cloud cushion before, but I thought it could use some extra attention. Until now I’ve kept away from piping, so it was also the first time I’ve sewn pompom ribbon, but I was lucky and it went alright. In the mean while I’ve been sewing with piping too, but that’s for another time. 🙂

Cloud Pillow / Wolkkussen

Cloud Pillow / Wolkkussen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisse March 28, 2013 at 3:02 pm

    Haha hebt ge uw onderkant al met de hand dicht gestikt? Bij mij is het er al van gekomen! En moooooie tas!!

  • Reply Andrea March 28, 2013 at 3:29 pm

    oh, ik vind dat kussen echt zo mooi! had het ook al op IG bewonderd 🙂

  • Leave a Reply