Link Love

Link Love

Link Love - Laurel Sewing Contest

Colette Patterns lanceerde onlangs haar nieuwe patroon: Laurel, persoonlijk niet mijn favoriet, maar Colette koppelde aan het nieuwe patroon wel een fantastische Sewing Contest! Naast het patroon lanceerde Colette ook nog een gratis boekje met tips om de Laurel aan te kunnen passen. Tips die evengoed op andere patroontjes gebruikt kunnen worden. ^-^

// Colette Patterns released their new pattern (Laurel) and to celebrate they’re holding an awesome Sewing Contest! Colette also released a free booklet with tips & tricks to make good use of the versatility of the Laurel dress, although I’m sure these tricks can be used with almost any pattern. 

 photo Deer_and_Doe_patronen02.jpgNog meer patroonnieuws!  Ook Deer and Doe lanceerde nieuwe patroontjes. Ik ben grote fan van het Reglisse jurkje, het ademt gewoon zomer. Ook Chardon staat hoog op mijn wanted list, want volgens mij een heel veelzijdig rokje + mits een patroon voor de bovenkant volgens mij ook mooi als kleedje. Datura oogt ook niet mis, maar ik heb niet echt veel (goede) ervaringen met zelf topjes maken, zeker als ze niet gecentreerd zijn.

// More patternnews! Deer and Doe also released their new patterns. I really like the Reglisse dress, it breaths summer. The Chardon skirt is also very lovely and versitale. + combined with a pattern for the upper part it can also be a nice dress.

 photo Link_Love_2013_03_29.jpg

 • Deze week raakte ik helemaal in de ban van Origami papieren lampen. Deze tutorial is één van mijn favorieten. Ik ben er vrij zeker van dat ik één (of meer) van deze lampen ga maken voor de slaapkamer. // This week I got pretty obsessed with Origami lamps. This tutorial is my favorite one. I’m sure I’ll be making one (or more) of these when I’m giving my bedroom a make-over. 
 • Nog meer geometrie met deze tutorial om een geverfde shopper met diamant te maken // More geometrical shapes with this tutorial to make a painted diamond tote.
 •  Wie droomt er nu niet van om eens tijdelijk met felgekleurd haar rond te lopen? Met deze tutorial kom je alvast een heel eind. // Having pretty purple hair for a few days is a secret dream of mine, maybe with this tutorial from A Subtle Revelry I can make it happen one day.
 • Nog een origami tutorial, maar nu eentje voor een diamant // Another Origami tutorial, this one will make you a diamond. 

Ik heb een aantal van deze linkjes deze week al gedeeld via mijn Facebookpagina en ik vroeg mij af of jullie dat leuker vinden dan een Link Love post op vrijdag? Zelf vond ik het wel fijn om mijn ontdekking onmiddellijk te kunnen delen, maar wat denken jullie?

// I shared some of this links on my Facebook page this week and I wondered what you guys liked best: sharing on Facebook or a Link Love post on Friday? I really liked that I was able to share my findings immediately, but what do you think?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nikkie March 29, 2013 at 4:00 pm

  leuke links! alleen die naar de tas doet het niet 🙁 ik kijk stiekem trouwens niet op je fb dus vind de linkjes via een post leuker 🙂

 • Reply Marloes Pieper March 30, 2013 at 12:40 am

  Ontdekte net je blog and i like what i see haha 🙂 heeeeeele goede link naar die origami lamp, dat ga ik ook uitproberen! en ik vind juist datura het leukste!

 • Leave a Reply