Link Love

Link Love

Het loopt hier allemaal een beetje in de honderd de laatste dagen. Er zijn nogal wat dingen die ik wil doen en dan vergeet ik af en toe wat blogposts te schrijven. Het echte leven krijgt namelijk nog altijd voorrang! ‘k Heb nochtans genoeg linkjes die ik nog per se wil delen, dus vandaar een Link Love op zondag. πŸ™‚

// I didn’t plan all my posts this week and life got in the way. That’s why you’re reading a Link Love post on Sunday. πŸ™‚

 photo what-is.jpg

Misschien hebben jullie al van Skillshare gehoord? Skillshare is een online (maar ook offline) leeromgeving waar iedereen leerkracht of leerling kan worden. Je kan zelf een lespakket aanbieden of online en goedkoop je design of illustratie skills bijspijkeren. Erg interessant lijken mij deze Map Making lessen, de illustratie lessen door Paperfashion, de Art of storytelling en de lessen Digital Illustration. Perfect voor het ontdekken van nieuwe hobby’s!

// Maybe you’ve heard of Skillshare before? Skillshare is an online (but also offline) platform where everybody can become a teacher or a student. You can put your own classes online, but you can also polish your illustration or design skills (for cheap). I’ve already found some classes that seem interesting to me: this Map Making class, the illustration class by Paperfashion, the Art of storytelling and the Digital Illustration class.

http://neonjunkie.org/projectheart photo blog3-1.jpg

Soms heb ik het gevoel dat mijn blog niet veel focus heeft en dit eigenlijk wel mist. Zelf lijkt het mij ook leuk om iets meer focus te hebben. Toen ik een oud artikel van Decor8 over blog Mood Boards opnieuw tegenkwam leek mij dat perfect. Ik weet al wat ik met de rest van mijn zondag ga doen. πŸ™‚

// I sometimes think my blog doesn’t have enough focus and it would be better if it had some more focus. I was thinking about this last week when I found an old article onΒ  Decor8 a out blog Mood Boards. It’s definitely something I want to try to find my focus. πŸ™‚

 photo 4000273338607.jpg

Na de eerste succesvolle editie vorig jaar, kunnen jullie ook dit jaar opnieuw jullie favoriete bloggers naar de top van de Weekend Blog Awards stemmen! Denk aan uw hardwerkende favoriete bloggers, hou u absoluut niet in en stem gewoon zoveel u wilt!

// In Belgium we have the Weekend Blog Awards, a blog competition organised by Weekend Knack, a lifestyle magazine. Last year was the first time they held this competition and this year you can vote again for your favourite Belgian blogs. So please, go vote for me!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kapucijnaap April 9, 2013 at 10:44 am

    danku voor de Skillshare tip, die map-making class ziet er inderdaad supercool uit.

  • Leave a Reply