Inspiratie

Pretty Things

Zoals iedere week deel ik op maandag mooie dingen, kwestie van de week zowel voor jullie als voor mij goed in te zetten. 🙂 // It’s almost a tradition to start the week with some Pretty Things, so I present you my selection for this week. 🙂

01. Hoe zalig zijn deze tekeningen van Mr Frivolous, die ik ontdekte via Doodlers Anonymous? Het eenvoudige kleurgebruik en de tekst maakt zijn stijl heel herkenbaar en origineel! // I really like these illustrations by Mr Frivolous. I discovered his awesome drawings via Doodlers Anonymous and I really like his use of colour & text. 

Pretty Things - Drawings by Mr Frivolous

Pretty Things - Drawings by Mr Frivolous

Pretty Things - Drawings by Mr Frivolous

02. Macro fotografie is altijd een favoriet van mij geweest, maar tegenwoordig nog meer dan vroeger, nu ik ook een beetje geobsedeerd ben door insecten. Het is altijd verbazingwekkend hoeveel kleine details je op zo’n foto’s kan ontdekken waarvan je vaak niet wist dat ze bestonden. //I’ve always been fascinated by macro photography, even more now I’m also a little bit obsessed by insects. I’m always amazed by all the little details and odd bumps and parts you can discover on these photographs. 

Pretty Things - Macro Insect Photos

03. De Disney liedjes in een donkerder jasje, want volgens Paint loopt het helemaal niet zo goed af met de prinsessen… // Have you ever wondered why Disney tales end in lies? Paint sings about it…

04. Jullie zijn wellicht al bekend met het werk van Gemma Correll? Indien dat niet het geval is, dan moet je zeker haar website eens bezoeken! Haar cartoons van katten en mopshondjes zijn altijd grappig! // As always the drawings by Gemma Correll make me smile. If you’re not familiar with her work, you should definitely check her website!

Pretty Things - Gemma Correll's Pugs Etiquette

Pretty Things - Gemma Correll

05. Yes! Soms vind ik mijzelf, ondanks al mijn foutjes/fouten, toch nog best ok! // Sometimes I like myself, despite my mistakes. 🙂

Pretty Things - Quote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva April 8, 2013 at 12:21 pm

    haha, ik hou echt van die jongen van de disney-prinsessen

  • Reply elisse April 8, 2013 at 8:51 pm

    Paint is zo leuk! Al die zijn filmpjes zijn genious he! Daar moet zoveel tijd in gekropen zijn. Nog altijd jammer dat ze hem bij Glee niet wilden 🙂 Fijne pretty things deze week alweer!

  • Leave a Reply