365 DoD, Sketchbook

365 Days of Drawing [n° 3]

Ge hebt het vast al gemerkt, bovenstaande titel is niet “Link Love”. Ik heb het namelijk wat moeilijker de laatste weken (sinds ik van Google Reader afgestapt ben) om iedere week voor een portie inspirerende linkjes te zorgen. Ik blijf namelijk maar schipperen tussen Feedly & Bloglovin, waardoor ik heel wat minder blogs lees dan anders (+ bovendien heb ik deze vakantie ook gewoon heel wat minder uren achter mijn pc doorgebracht). Er zullen dus wat minder vaak Link Love posts volgen (om de twee weken), maar ik ga mijn best doen om nog altijd iedere vrijdag een artikel te posten. Deze week is dat een hoognodige update van mijn 365 Dagen project, want dag 100 is in zicht & ik ben nog altijd keigoed bezig. ^-^

‘k Heb een paar van mijn favoriete schetsen gekozen, hoewel ik zeker niet van allemaal even tevreden ben (verre van), maar ik doe mijn 365 dagen project vooral omdat ik meer zou tekenen (in tegenstelling tot vorig jaar waar het er amper van kwam), goed leren tekenen is misschien iets voor volgend jaar. 🙂365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

// You’ve probably noticed the absence of the words “Link Love” in the title? That’s because there’s no Link Love post today. I’ve been struggling with finding fresh en inspiring link-inspiration for a few weeks now. I blame my saying goodbye to Google Reader and my inability to decide between Feedly & Bloglovin. I like ’em both, but not enough to actually choose and so I read a lot a blogs twice and even more blogs I don’t read at all any more. From now on I will only post a Link Love post every two weeks, so I don’t have to pressure myself in finding links and spending way to much time on writing one blogpost. I will still try to post every Friday tough, but it won’t be Link Love-posts only. 🙂 Today I bring you an update on my 365 Days of Drawing project. I’m almost on day 100 and I half way through my sketch book, so I’m still pretty excited about this project. ^-^

I’ve selected a few of my favourite sketches from the past month. I’m not completely happy (far from it), but it was always my plan just to get me drawing this year. The technical, getting good at it part might be something for next year. 🙂365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

365 Days of Drawing

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eva C April 12, 2013 at 11:41 am

  Ik hou van je tekeningen van dieren, die zijn echt erg mooi!

 • Reply Anouschka April 12, 2013 at 1:22 pm

  Ik ben best wel fan van dat poezenkopje :3

 • Reply Kathleen April 12, 2013 at 3:29 pm

  Feedly! Het heeft een dikke week geduurd vooraleer ik alles naar mijn zin had ingesteld, maar eens dat het geval was, dan was het pure liefde.

  En het eekhoorntje is echt super! Zo schattig!

 • Leave a Reply