Daily Life

Vorige Week // Last Week

Last Week // Vorige Week
Snel snel met wat plakband en krantenpapier proberen aanduiden waar mijn wijnkistjes aan de muur moeten komen. Hopelijk gaat het er goed uitzien wanneer ze ophangen, want ik ben echt niet goed in inschatten hoe zoiets er gaat uitzien // Nieuw favoriet taartrecept: smoeltaart. Zo makkelijk en zo lekker! // Een projectje aan het uittesten. Helaas geen geluk, dus ik probeer nog wat verder // Op mijn lijst staat “Iedere week het Illustration Friday onderwerp tekenen”, wel dit is nummer 1 “Wool”. Ondertussen is het ook ingekleurd.

// I tried to visualize with washi tape and newspaper how my wine crates would look when I’d put them on the wall. I still just hoping it will look ok, because I’m really no good at estimating these kind of things // I have a new favorite pie recipe “Smoeltaart”. It’s made of “semoule de riz“and it’s so easy and yum! // I tested a new project, sadly I didn’t succeed, so I’ll be doing some more tests // On my list it says “Draw the Illustrion Friday topic every week”. This week I finally started, this was the topic “wool”. I’ve also coloured it in. Last Week // Vorige WeekNu de lente er eindelijk echt is (inclusief regenbuien â™Ĩ), vond ik dat ons huis een beetje lente-decoratie kon gebruiken. Ik maakte een hoop origami kersenbloesems en hing ze in de boom in de woonkamer. Toen ik de boom nog aan het plannen was, waren de kersenbloesems ÊÊn van de dingen die ik absoluut eens wou proberen. Ik vind het resultaat alvast erg leuk. 🙂 // Mijn DIY boekenkast, gemaakt van oude appelkistjes. Nog steeds ÊÊn van mijn favoriete dingen in mijn huis, al zou ik geen neen zeggen tegen een beetje uitbreiding (maar het is moeilijk geworden om nog zo kistjes te vinden aan een schappelijke prijs, ze lijken allemaal opgekocht door mensen die er veel geld voor vragen) // Een blik uit mijn raam, omdat het lichtspel tussen de zon en de regenwolken zo mooi was. Typisch april als je het mij vraagt! ^-^

//It seems spring is finally really here, so I decided our house could use some appropriative decorations. I made a bunch of origami sakura flowers and stuck them to the tree in my living room. I really liked how it turned out. When I was planning this tree, those flowers were one of the things I really wanted to try. 🙂 // A view of my bookcase, made with fruit crates. I’m still very happy with it (and I would like an extension, but it’s become very hard to find those crates) // A look out of my window, enjoying the lovely game of sunlight & rain clouds, typical April weather!

 photo Vorige_Week_2013_04_14c.jpgLoki is helemaal een schootkat aan het worden, op een klein inieminie puntje na: hij heeft geen idee hoe hij op een schoot moet zitten… // Verse smoothie met ananas, aardbei & fruitsap. Omnom & merci aan mijn meter voor de blender (die ze op overschot had ^-^)

// Loki really likes to sit on my lap, only he hasn’t got a clue how. He keeps turning and purring and getting distracted by everyhthing 😛 // Fresh pineaple, strawberry & fresh orange juice smoothie. So yum! I got my grandmothers blenders (she had two) and I love experimenting with it (and getting my vitamins while blending away is a plus ^-^)

Hoe was jullie week? Genoten van de Paasvakantie (als je die had)? // How was your week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jolien April 14, 2013 at 10:36 am

  die bloesems in jouw boom zijn echt leuk en die appelkistjes ook <3

 • Reply Marlou April 14, 2013 at 11:30 am

  ik ben fan van de bloesems! hoe vouw je die? 🙂
  mijn paasvakantieweken waren heerlijk, en vandaag moet een van de hoogtepunten worden dus ik duim duim duim. hoop dat jij ook kunt genieten van het zonnetje!

 • Reply Fenne April 14, 2013 at 5:21 pm

  Super, die bloesem, daar kan geen lentezon aan weerstaan 🙂
  Hier ook 2 weken lesvrij, maar geen vakantie in de zin van even nietsdoen/uitslapen

 • Reply elisse April 15, 2013 at 12:04 pm

  Aaah ziet er een zalige week uit! Leuk seg, die kersenbloesems! En wauw, jullie boekenkast is zo mooi!! Ik ben jaloers!

 • Leave a Reply