Fashion, Handmade

Me-Made-May Pledge

Me-Made-May 2013

I, Eline of Plutomeisje.be, sign up as a participant of Me-Made-May ’13. I endeavour to wear a handmade garment at least three days a week for the duration of May 2013. I also pledge to sew two new pieces of clothing.

Ik doe voor het eerst mee met Me-Made-May! Het heeft eventjes geduurd vooraleer ik wist wat mijn plan voor MMM zou worden, maar ik ben er uit.  Drie dagen per week een handgemaakt kledingsstuk dragen is volgens mij heel doenbaar (ieder stuk twee dagen dragen hé). Op die manier heb ik wellicht zelf genoeg stukken om nooit twee keer dezelfde combinatie te dragen.

Om de uitdaging voor mijzelf iets groter te maken heb ik er de twee nieuwe stuks pledge aan gekoppeld. Eén van de redenen waarom er niet voor dagelijks één handgemaakt kledingstuk ben gegaan, is omdat ik simpelweg niet genoeg handgemaakte stukken heb. Bovendien zit er een serieus gat in mijn zelfgefabriceerde kledingstukken op het gebied van topjes. Na een mislukte Sorbetto vorig jaar komt het aantal zelfgemaakte kledingstukken op welgeteld nul. Hoog tijd om daar wat verandering in te brengen. Ik ben al druk aan het zoeken naar een leuk patroontje voor een top of blouse.

Wat houdt Me-Made-May dan in voor de blog? Hopelijk wat meer foto’s van mijn zelfgemaakte stukken. Ik heb namelijk nog een Belladone jurkje, twee ZsaZsa rokken en Meringue rok die nog nooit op de foto geraakt zijn. Dat mag er dan wel eens van komen deze maand. 🙂 Doen jullie mee met Me-Made-May?

// I’m participating for the first time in the Me-Made-May challenge! It took me a while to figure out what I wanted my challenge to be, because wearing a piece of handmade clothing everyday for a whole month is a bit unrealistic for me (not enough pieces & no tops at all). So I decided to set myself a task I can accomplish, because wearing handmade garments three days a week is very doable, I think. I didn’t want it to be too easy though, so I added the extra “sew two new pieces of clothing”. That’ll keep my on my toes for a month. 🙂

What does Me-Made-May mean for this blog? Not much, except that I’ll try to post more pictures of my handmade pieces. I still got a Belladone dress, two A-line skirts and a Meringue skirt that have never been captured on photo. I guess this month would be the perfect time to do that. 🙂 Are you participating in Me-Made-May?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lelie April 30, 2013 at 12:40 pm

  Ik doe ook mee, ik ga wel voor elke dag maar ik heb besloten dat refashioned, juwelen en accessoires ook meetellen, anders heb ik net gelijk jou niet voldoende spullen 🙂 Ik wil ook de spullen anders proberen te combineren dan ik normaal doen, dus een uitdaging voor mezelf :). Ik ga 1x per week een update doen.

 • Reply nobutterfly April 30, 2013 at 10:40 pm

  Ik doe ook mee, ik ga ook voor elke dag, al heb ik besloten dat ik ook nog een broek of wat topjes nodig heb. Anders draag ik een maand rokjes en kleedjes

 • Reply elisselenaars May 3, 2013 at 6:14 pm

  Cool! spijtig dat ik het pas sinds vandaag weet, maar ik probeer ook mee te doen 😀

 • Reply Plans for May | Plutomeisje May 7, 2013 at 10:25 am

  […] is alweer goed begonnen hier. Mede dankzij de Me-Made-May pledge weet ik wat te doen deze maand. Eén van mijn plannen voor deze maand is om wat minder tijd achter […]

 • Reply Vorige Week // Last Week | Plutomeisje May 20, 2013 at 10:23 am

  […] einde van mei is al in zicht, hoog tijd om dus aan die Me Made May pledge te werken. Zelfgemaakte kleren dragen is geen probleem (volgens mij heb ik tot nu toe maximum 5 […]

 • Leave a Reply