Fashion, Sewing

Me-Made-May: Inventory!

Plutomleisje - Me-Made-May - Inventory

Ha! Ik ga deze Me-Made-May kei-georganiseerd aanpakken! Om te beginnen eens goed diep in mijn kleerkast piepen om te zien wat daar nu allemaal aan handgemaakte kleren hangt.

 • 1 Parfait kleedje
 • 3 verschillende versies (1 – 23) van jurk 22 uit Knipmode 7 (2011)
 • 2 wijde rokken
 • 1 Meringue rok
 • 1 A-lijn rokje (geen patroon)
 • 2 A-lijn rokjes op zijn Zsa-Zsa’s

Tien kledingstukken (van dit is niet veel in huis gekomen) dus, om een hele maand met door te komen. Op zich niet zo veel, chance dat ik niet gezegd heb dat ik niet in herhaling mocht vallen. En dat ik maar drie dagen per week een handgemaakt stuk aanmoest.

Zoals ik al eerder zei, heb ik na mijn mislukte Sorbetto experiment van vorig jaar geen poging meer ondernomen om nog topjes te maken, wat de totale stand van handgemaakte bovenstukken op nul brengt. Hoog tijd om daar deze maand verandering in te brengen!

De Banksia en de Datura lijken mij wel leuke topjes om in elkaar te steken. Nu juist nog de patronen in huis halen en de perfecte stof vinden! Al kan dat laatste wel eventjes duren. ^-^

// It’s my first Me-Made-May and I want to do this the organised way!  First, let’s take a look at what’s hiding in my closet.

That’s not a whole lot, so deciding to wear handmade garments for only three days a week and allowing myself to wear repeats, was a smart thing to do. Like I’ve said earlier I’ve never made a top or blouse before, so this month will be the perfect time for trying that out. I’ve been eyeing the Datura top and the Banksia blouse patterns, although finding the right fabric for any of those probably will take a few weeks. :p

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pebblyn May 1, 2013 at 1:12 pm

  Die twee topjes zien er inderdaad heel leuk uit, maar wel behoorlijk ingewikkeld… Ik ben natuurlijk niet zo geoefend als jij 😉 Succes ermee!

 • Reply Fenne May 5, 2013 at 10:24 pm

  spannende uitdaging. Succes!

 • Leave a Reply