Daily Life

Plans for May

Plans for May

Mei is alweer goed begonnen hier. Mede dankzij de Me-Made-May pledge weet ik wat te doen deze maand. Eén van mijn plannen voor deze maand is om wat minder tijd achter mijn pc door te brengen. Het zal er dus niet gemakkelijker op worden om deze en deze posts geschreven te krijgen, maar ik heb zoveel andere plannen & ideeën (voor blogposts) in mijn hoofd, dat ik daar eens tijd wil voor maken. 🙂

 • Drie dagen per week handgemaakte kledingstukken dragen gedurende heel mei
 • Twee nieuwe kledingstukken maken (Datura &…)
 • Mispeljenever drinken
 • (tuin)stoelen van handgemaakte kussentjes voorzien
 • verjaardagscadeautjes maken
 • minder tijd achter de pc doorbrengen

Hebben jullie plannen voor mei?

// May has taken a great start for me. Thanks to my Me-Made-May pledge I know what I’ll be doing the next month. One of my plans for this month is to spent less time behind my computer desk. It wont be easy to still compile these and these posts, but I rather spent some time working on some of the plans & ideas that have been circling in my head for a while. 🙂 So this month I want to

 • wear handmade garments for three days a week during the whole of May
 • make two new garments (Datura &…)
 • drink medlar jenever (I never new Jenever was something typical for Belgium & the Netherlands, until now when I tried to translate the word :P)
 • make cushions for my garden chairs
 • make some birthday presents
 • spent less time behind the computer!

Do you have any plans for May?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply