Daily Life

Vorige Week // Last Week

Hupla, weeral zondag! Soms kan ik mij echt verbazen over hoe snel de weken voorbij gaan, zeker goedgevulde weken met veel extra vrije dagen! Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van een verlengd weekend?

// Sometimes I can’t believe it’s already Sunday. Today is one of those days, the week flew by so fast. For a lot of people in Belgium it was a short week and a long weekend, for those who weren’t so lucky, I do hope you enjoyed your normal weekend very much! 
 photo Vorige_Week_2013-05-12a.jpg

Begin vorige week bracht ik heel wat tijd in mijn tuin door, mijn tuinbeurs aankopen moesten namelijk uitgeplant worden en ook de zonnebloemen en goudsbloemen die al een tijdje op mijn vensterbank woonden mochten nu ook de wijde wereld in. Bij het uitplanten van het zeepkruid kwam ik een schattige muntvlinder tegen // ik genoot van mijn seringen en het gezoem van de hommels // Loki speelde met water. Als hij braaf is, krijgt hij deze zomer een mini-zwembad. :p

// Last Week I spent quite some time in my garden, planting new plants and enjoying old ones that are blooming wonderfully // Loki played some water (last time he had water he made mud -__-). If he stays a good boy, I’ll make him a mini swimming pool. 😛

 photo Vorige_Week_2013-05-12b.jpg

Ik ging shoppen met een vriendin die ik al meer dan een jaar niet meer had gezien en had een geweldig leuke namiddag. 🙂 Alweer iets dat wel eens vaker mag gebeuren. ^-^ // Ik stapte voor het eerst de Lush binnen. Oh boy, dat gaat wellicht nog gebeuren // Ik deed een beetje van stijlzoektocht en verzamelde een hoop tekenstijlen die me aanspreken om zelf een beter idee te krijgen van waar ik naartoe wil, want soms vind ik het erg jammer dat ik geen eigen herkenbare stijl heb. // Op de bus aan het wachten met mijn moederdagcadeau

// I went shopping with a friend I hadn’t seen in more than a year and had a wonderful day! Something we must do more frequently! // I went to Lush for the first time and I’m sure it wont be the last. They have some many nice products I want to try 🙂 // Made a collage of different drawing and painting styles I really like, in order to find what I like enough to make my own style. It’s something I’ve been struggling with, although I’m sure if I keep practicing it’ll come naturally. // Waiting for the bus, with my mother’s day present. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fenne May 12, 2013 at 5:16 pm

    Iets wat me opviel, het stukje over stijl, of het vinden van een eigen stijl. Het voorbije jaar worstelde ik daar ook mee ivm de schoolopdrachten. Sommigen leken meteen heel kenmerkende werkjes te maken, terwijl ik in het rond broddelde. Het was dan ook een ferme ontdekking dat niet enkel mijn medestudenten mijn werk wél herkenbaar vonden, maar hetgeen ik soms mooi vind of wil bereiken niet in mijn hand/manier van werken zit. De stijl die je past zal jouw eerder vinden dan andersom (denk ik).

    • Reply Plutomeisje May 16, 2013 at 7:51 pm

      Mja, maar ik hoop toch dat ik een stijl vind die ik zelf mooi vind en zelf graag zou willen hebben. Ik wil mij niet neerleggen bij de manier van werken die al in mijn hand zit, omdat ik daar meestal zelf niet weg van ben.

    Leave a Reply