Daily Life

Nieuw kapsel // New hairdo

Een tijdje terug schreef ik al dat ik dringend naar de kapper moest, iets wat dan ook (uiteindelijk) gebeurde. Ik denk wel dat ik mijn nieuwe kappersstek gevonden heb in Gent, want de dames van Cut, Paste & Paint waren heel behulpzaam bij mijn zoektocht naar hoe ik precies de helft van mijn haar wou laten wegknippen. Ondertussen is die knipbeurt wel al een maand geleden (ahum, uitstellen, ik?) ik wou toch nog graag wat (recente) foto’s delen. 🙂

// A while back I wrote about wanting a new hairdo. I finally found a hairdresser that I like  and they helped me wonderfully in deciding how I wanted my sidecut. I’m still very happy with my decision to chop away half of my hair. Although I’ve got my haircut more than a month ago, I still wanted to show you these (recent) photos. 🙂 

sidecut_01c

sidecut_02b

sidecut_03b

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hannelore May 22, 2013 at 8:26 pm

    Mooi! Ik heb het ook nog gehad zo, soms mis ik het wel! Ik wil soms nog mijn haar naar één kant gooien ook al heb ik nu een zeer symmetrisch kapsel haha.

  • Leave a Reply