Link Love

Link Love

Pfiew, Link Love posts schrijven gaat nog altijd niet gemakkelijk moeilijk. Ik had gehoopt dat het makkelijker ging worden door ze tweewekelijks (i.p.v. wekelijks) te schrijven, maar ik heb het idee dat de laatste Link Love al wat langer geleden is dan dat…

// I’ve been having a hard time writing these Link Love posts. It had hoped it would become more simple as soon as I did them biweekly, but the last Link Love post I put online is more than a month old! 

 photo Link_Love_31a.jpg

 • Geweldig leuke DIY om zelf verlichte letters te maken via Grey Likes Nesting // Cool Marquee Letter DIY via Grey Likes Nesting
 • Nagels & draad blijven een van mijn favoriete combinaties voor snel een leuk accent op de muur te brengen. Dit hartje van Handmade Charlotte lijkt mij alvast een geweldig idee // I really like the combination of thread and nails, like in this quick wall art project bij Handmade Charlotte
 • Nog een leuke project met een instant impact: deze bloemende letters van A Beautiful Mess // Another project with an instant impact is the flowery letter tutorial by A Beautiful Mess

 photo Link_Love_31b.jpg

 • Op brit.co staat er een leuke tutorial voor een kurkbord in de vorm van je eigen of je favoriete land (als die niet overeenkomen) // On brit.co you’ll find a cool tutorial for making your own country shaped memo boards
 • Een leuke DIY voor wie van een industriele look houdt, want op Head Above Water staat er een tutorial om een fake zink-look te bekomen // I really like these faux zinc letter by Head Above Water
 • Sinds ik mijn porseleinstift gekregen heb, kijk ik altijd uit naar interessante tutorials om zelf aan de slag te gaan, zoals deze van Craft and Creative // I’ve been wanting to paint my own porcelain for a while, maybe I’ll use this tutorial by Craft and Creative when the time comes
 • Ok, deze DIY papieren wereldbollen zijn wellicht één van mijn favoriete DIY’s ooit! De uitleg vind je op Joachimesque en meer leuke ideetjes voor de afwerking kan je op deze site vinden, waar je ook afgewerkte papieren wereldbollen kan kopen // These paper globes by Joachimesque are probably one of my favorites DIY’s ever!  You can find more ideas for finishing them on this website (where you can also buy finished paper globes)

Zo dat is alle Link Liefde die ik heb voor jullie. Misschien hebben jullie zelf nog wel ergens een leuke link tegengekomen? Dan mag je die zeker delen! Wat zijn trouwens jullie plannen voor het weekend? Ik ben thuiswachter van dienst, dus deze morgen ben ik met alles wat in mijn tas past naar mijn thuis afgezakt, alwaar ik mijn broer in krukken aantrof. Alsof alleen al examens hebben nog niet erg genoeg was voor hem.

// So these were all the links I’ve got for this week. Maybe you guys have some cool links? Feel free to share them! What are your plans for this weekend? I’ll be home-sitting my parents house & taking care of my brother, whose walking around in crutches! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Hannelore May 25, 2013 at 9:16 am

  Arm broerke! Hopelijk heeft het geen te slechte invloed op zijn examens!
  Ik heb me al een paar keer gewaagd aan porcelein beschilderen, geeft supertoffe resultaten altijd! En die wereldbol heb ik al zo vaak zien passeren, ik moet em echt eens maken!

 • Leave a Reply