Daily Life

Vorige Week // Last Week

Ik kan niet geloven dat we ondertussen al halverwege jaar zijn! Vooral omdat de zomer nog steeds om zich laat wachten, ook al hebben we duidelijk een goeie dag vandaag. En dat is waar ik nu van ga genieten, zodra deze blogpost geschreven is. 🙂

// I almost can’t believe it’s June already! The past few months flew by and we’re still waiting for summery weather in Belgium, although I shouldn’t complain, we’re have quite a good day today. Which I’ll be enjoying outside as soon as this post is written and published. 🙂 Vorige Week

Vorige zondag stond ik zenuwachtig poses voor de spiegel te oefenen, er kwam namelijk een fotograaf, van de krant foto’s nemen. En ik vind foto’s nemen met mijzelf als onderwerp niet zo tof // Ik had een idee voor een illustratie met veel beestjes en bloemen, dus oefende ik om beestjes te tekenen. Om één of andere reden zoveel makkelijker dan mensen // Het begin van een tapijt! En een typisch voorbeeld van projecten waar ik gewoon aan begin, zonder eens goed na te denken over de haalbaarheid…

// Last sunday I was quite nervous because I needed to get my picture taken for an article in one of our national papers. So I started practising my picture posing “techniques”. // I’ve got this image for an illustration in my head, it involves lot’s of flowers and animals. I almost never draw animals so I practised a bit // I started crocheting a rug! This is one of those projects I just start, without much contemplating about the how and without much planning.Vorige Week

Dikkopjes in onze vijver! Gigantisch cool om te zien zwemmen, maar binnenkort gaan ze nog veel cooler worden, met hun ontwikkelende pootjes! // Eén van de katten vond het nodig om de bureau her in te richten. Helaas besloot hij/zij om één van onze wandplanken te slopen… // Schattige samenslapende katten die net nog passen // Tapijt in progress!

// Tadpoles in my parents pond (omg, I love the English synonyms for tadpole: pollywog and porwigle! :D). I love seeing them swimming around. Can’t wait until they start getting legs! // One of our kitties thought our shelves didn’t look right and demolished one. My old sketchbooks & wool lay everywhere // If it fits, we sits! Although Loki should stop growing if they want to continue their sleeping sessions together // Crochet rug in progress!

Vorige Week

Jup, dit weekend stond ik in de krant! Het Laatste Nieuws voor de nieuwsgierigen. Ik ga het artikel ergens deze week proberen scannen & online zetten. 🙂 // Mijn ouders zijn terug van Sardinië & ik kreeg deze geweldig mooie ring die ze van daar meebrachten ^-^ // Granny squares! Ze stonden al eeuwen op mijn (mentaal) “dingen die ik wil leren maken” lijstje en ze waren stukken makkelijker dan gedacht. Ik ben nog aan het twijfelen wat ik er met ga maken (een kussensloop? een dekentje?) // Mijn oma haalde een stapel heel oude naaitijdschriften van onder het stof. Helaas in het Frans, maar ik ga er mij toch eens met bezig houden

// Jup, this week I had my picture in the paper. I’ll put the article online somewhere next week (but it’s in dutch) // I got this pretty ring from my parents when they came back from Sardinia. LoveLove! // I started making granny squares! I wanted to make them for ages and they were so much easier then I thought. I always thought I couldn’t read crochet directions, but apparently, I can! 😀 // My grandma has this pile of very old sewing magazines. Unfortunately they’re in french, but I will try to figure them out this summer. Vorige Week

Genieten van het mooie weer & de omgeving. Beseffen dat je een dorp alleen maar echt kunt appreciëren als je het grootste deel van de tijd in de stad woont. Door de weides fietsen is iets waar ik nu erg gelukkig van word. Het helpt natuurlijk dat het er momenteel ook fantastisch ruikt (bloemende meidoorns).

// Enjoying the nice weather this weekend and appreciating the view. Also realizing I never appreciated my village until I spent most of my days in the city. Now cycling through the meadows makes me very happy. I wish I could make you smell the blooming hawthorns and all the other different blooming plants.

Hopelijk hadden jullie ook allemaal een leuke week? // I hope you all had a nice week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply elisselenaars June 2, 2013 at 8:10 pm

    Oh ziet eruit als een bangelijke week! Echt, dat tapijtje is ZO cool! En da’s echt een superleuke foto, die van de gazet 🙂 Knap ding! Poesjes zijn zo lief!

  • Reply anouckplume June 2, 2013 at 11:48 pm

    oooh ik vind je tapijt-in-wording nu al leuk!

  • Reply Bente June 3, 2013 at 6:42 pm

    Ik begon echt heeeelemaal door te draaien toen ik je foto in de krant zag: ‘OMGOMGOMGOMG da’s Plutomeisje!!!! IK KEN DIE!’ Het is een zeer mooie foto, hoor 😉

  • Leave a Reply