Daily Life

Plans for June

plans_june

Ik had gehoopt om hier een prachtige zonnige foto bij te kunnen plaatsen, maar dat bleek bij gebrek aan zomer technisch onmogelijk de afgelopen weken. Plan B dan maar, hoewel mijn lijstje met plannen voor Juni wel onveranderd blijft, weer of geen weer! πŸ™‚

 • Deelnemen aan de June Photo Challenge van Elisse & Tine
 • Nieuw schetsboek beginnen (& het oude dus vol tekenen, altijd iets waar ik naar uitkijk)
 • Met klei spelen
 • Dingen afwerken (mijn masterthesis, het Banksia topje, mijn gehaakte mat,…)
 • Tijd maken voor 5 Illustration Friday’s te tekenen & uit te werken
 • Iets doen rond/met de Etsy Craft Party op 20 juni! (Ik heb al eens een Etsy Craft Party week op mijn blog georganiseerd, misschien doe ik opnieuw zoiets, ofwel moet ik mijn grenzen richting het offline leven verleggen en eens een real life craft party organiseren? Wat denken jullie?)
 • Genieten van Gent, weer of geen weer!

// I was planning on using a wonderful sunny picture this month, but alas we’re are still waiting on a real summer. Normally I don’t care much about the weather, but we had a long an cold winter and almost no real spring, so this year even I can’t do anything other than wonder about the weather, although I really don’t want to. I just want to make plans, forget about the weather and enjoy June! This month I want to:

 • Participate in ElisseΒ & Tine’sΒ photo challenge
 • Start a new sketchbook (and finish my old one, something I always find really exciting)
 • Play with clay
 • Finish things (like my masters thesis, the Banksia top, my crochet rug,…)
 • Make time to illustrate 5 Illustration Friday topics
 • Organise something for the Etsy Craft Party on June 20th, although I’m not really sure what (I’ve already done a week long Craft Party on this blog once, maybe I can do that again? Or maybe I need to widen my horizon and organise on offline real life craft party? What do you think?)
 • Enjoying Ghent, whether the weather is good or bad!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply elisselenaars June 4, 2013 at 8:32 pm

  Ben benieuwd naar je foto’s! Ik had het trouwens al eens ergens gevraagd maar ben vergeten waar – of heb ik het nog niet gevraagd? – maar bent ge nu dat tapijtje beginnen maken met die wol en haaknaalden van Veritas? Hoe bent ge daaraan begonnen? Ik vind dat zo’n tof idee! En woehoe, I’m in voor een craft party zene πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje June 4, 2013 at 8:41 pm

   Neen, ‘k denk niet dat je het al gevraag had. ‘t Is inderdaad met die wol en haaknaald van Veritas, maar ik was mijn bol al begonnen voor iets anders, dus ‘t is geen volledige bol rood. Ik heb een paar tutorials geprobeerd en nu gebruik ik deze http://craft.tutsplus.com/tutorials/crochet/crochet-an-amazing-mandala-floor-rug/

   ‘k heb round 9 wel twee keer gedaan, want ik wou procentueel minder gaten in mijn tapijt, anders krijgt ge toch koude voeten als ge daar op zit. :p Voorlopig gaat het goed, maar ik moet nog altijd een derde bol gaan halen (hopelijk hebben ze nog dezelfde kleur grijs…) en dan kan ik het afwerken. πŸ™‚

   • Reply elisselenaars June 5, 2013 at 11:33 am

    Thank you! Heb wel echt nog nooooit gehaakt, dus volgens mij geen goed beginnersproduct want ik snap er al niks van, haha!

    • Reply Plutomeisje June 5, 2013 at 11:50 am

     Het moeilijkste aan haken is volgens mij die werkbeschrijvingen lezen. πŸ˜› Ik ken al die afkortingen ook niet, maar de steken zelf zijn totaal niet zo moeilijk. Bij het tapijt gebruiken ze de hele tijd een double crochet en een single stitch, dus als je die twee kent dan kan je dat tapijt maken (en als er een stuk mislukt, dan herbegin je gewoon eventjes, haakwerk kan je supermakkelijk opnieuw doen). En voor de cirkel te beginnen gebruik ik deze techniek van Meridith van One Sheepish Girl (http://onesheepishgirl.blogspot.be/2013/05/granny-square-coasters.html)

 • Reply Lelie June 4, 2013 at 10:50 pm

  crafty party ftw!

 • Reply Marlou June 5, 2013 at 8:47 am

  masterthesis afschrijven, yes! succes!
  (ik doe mee, maar dan meer onder het motto “eindelijk fatsoenlijk met m’n masterthesis beginnen” – verheug me nu al op de maand dat ik er “afschrijven” van mag maken :))

  • Reply Plutomeisje June 5, 2013 at 9:26 am

   Haha, om eerlijk te zijn is het hier eigenlijk ook “een serieus beginnen”, maar ik doe liever alsof ik al ergens aan het einde ben, anders zie ik het helemaal niet meer zitten. πŸ˜›

 • Reply Sanne June 5, 2013 at 9:11 pm

  Super leuk dat je mee doet aan de foto uitdaging in juni! Vind je het leuk en goed als ik je in mijn lijstje op m’n blog zet? Liefs, Sanne (omdatikdatwil)

  • Reply Plutomeisje June 6, 2013 at 12:14 pm

   Ja, leuk! Doe maar (hoewel ik niet super ben in het bijhouden van zo challenges :P)

 • Reply Melissa June 17, 2013 at 7:41 pm

  Ik ben benieuwd naar de foto’s πŸ™‚

 • Leave a Reply