Daily Life

June Photo Challenge [1]

Juni is ondertussen meer dan halfweg en ik zit duidelijk achter met allerlei updates, blogposts en met mijn June Photo Challenge. Ik vergeet bijna om de dag zelf mijn foto te nemen, maar ik zit wel met de onderwerpen die ik nog niet vastgelegd heb in mijn hoofd, op zoek naar een passend onderwerp. Als ik uiteindelijk 30 foto’s ga hebben, ga ik ferm content zijn.

Wat blogupdates en de stilte hier betreft, kan ik geen beterschap beloven. Maanden van drempelvrees zijn omgetoverd in “omg, augustus komt veel te rap dichtbij en deze thesis-deadline is echt wel een DEAD-line”. Niet dat ik nu meer weet waar ik met bezig ben dan drie maand geleden, maar ik heb de luxe niet meer om er bij stil te staan en over te panikeren. Het helpt ook niet dat ik in existentiële-blogcrisis nummer-ik-weet-niet-meer-hoeveel ben terecht gekomen. Eentje waarbij ik niet meer naar andere mensen ga luisteren (sorry daarvoor) en gewoon ga doen wat ik al de hele tijd wil doen. Zonder het wekenlange dralen en twijfelen. Gewoon gaan.

// A little update on my June Photo Challenge. The month is almost over and I’m no way near keeping up with the challenge. I forget my photo almost everyday, but I do catch myself thinking about appropriate subjects for the different themes. I guess it’s a form of progress and I will be very happy when I have my 30 pictures.

About my blog and the absence of new post: I’ve been working on my master-thesis. Something I’ve been putting of for months, struggling with fear of failure, but now I don’t have the time any more to panic (my deadline is the 5th of august). It really helps that I have a real deadline now. I’m also having (another) existential blog crisis. I’ve been unhappy with a few of the decisions I made a couple of months ago. I’ve should have listened to myself and gone with my ideas, which I’ll probably do the next couple of weeks.

June_Photo_Challenge_01_LookingDownJune_Photo_Challenge_04_2oClockDay 1- Looking Down & Day 4 – 2’o Clock

No day 3 (Stranger) because photographing strangers isn’t something I felt comfortable with (and I don’t have a window viewing the street, so sneaky far away pictures weren’t an option).

June_Photo_Challenge_02_FacelessSelfPortraitDay 2 – Faceless self portrait

June_Photo_Challenge_05_PatternDay 5 – Pattern

June Photo Challenge - Day 6 - (Loki) makes me smile

Day 6 – Makes me Smile

June_Photo_Challenge_07_HighKeyDay 7 – High Key (♥)

So, that’s all for week 1 – I’ll try uploading week 2 soon! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply pedewildePe June 19, 2013 at 1:49 pm

  Succes met die thesis. Lijkt me normaal dat daar je prioriteit ligt. 🙂

  • Reply Plutomeisje June 19, 2013 at 11:35 pm

   Dank u, ‘t is alle hens aan dek nu. 🙂

 • Reply la merlette blanche June 19, 2013 at 2:40 pm

  Existentiële blogcrisis, allez zeg, da’s toch voor niets nodig?
  Je gehaakte mat is echt leuk geworden! Ik krijg al goesting om er ook nog eens een te maken, maar ja, ik wil eigenlijk alleen matten in de badkamer, en daar ligt er dus al eentje 😉

  • Reply Plutomeisje June 19, 2013 at 11:33 pm

   Deze was eigenlijk ook bedoeld voor de badkamer, maar er ligt daar een rode vloer en dat past niet bijeen. Dus nu ligt het voor mijn poang in den bureau, ideaal om met blote voeten op te gaan zitten terwijl ge aan het lezen zijt (anders krijg ik koude voeten :P).

   En ‘t is niet verboden om meer dan één badmat te hebben hé (afwisseling als er ene in de was is). ‘k Ben al aan een tweede matje aan het denken, een rechthoek van granny squares voor ons badkamer lijkt mij wel iets. 🙂

 • Reply Anouschka June 19, 2013 at 3:37 pm

  ik ben verliefd op uw matje! Ik wil er al een tijdje ook een haken, maar ik heb schrik dat onze kat ze kapot krabt na een week :””)

  • Reply Plutomeisje June 19, 2013 at 11:35 pm

   We hebben hier drie katten en ze ligt hier al langer dan een week (en ze ligt vlakbij cat-hill: de poang & de krabpaal staan er basically rond), maar ze laten ze met rust. ‘t Is niet zwaar genoeg om er aan te krabben denk ik.

 • Reply Elisse June 19, 2013 at 9:16 pm

  Echt zooooo’n tof matje! En aaah, fijne foto’s Eline! Toi toi toi met den thesis he, komaan! Vlieg erin!

  • Reply Plutomeisje June 19, 2013 at 11:37 pm

   Hihi dank u. 🙂 Ge gaat hier binnenkort wel iets thesis-gerelateerd zien verschijnen. 😛

 • Reply melissacallaert June 22, 2013 at 11:54 am

  Toi toi toi zoals hier boven staat! Ik duim mee! (al ken ik u of jij mij niet)

  Leuke foto’s.. stranger vond ik inderdaad ook moeilijk …

 • Reply June Photo Challenge [2] | Plutomeisje June 27, 2013 at 11:15 am

  […] 13 – Something I made (Like I said in my last post, I’m really behind on this […]

 • Leave a Reply