365 DoD, Handmade

A new sketchbook!

schetsboek_04

Halverwege het jaar, zo goed als havlverwege mijn 365-dagen project en mijn schetsboek is vol! Ik ben redelijk onder de indruk van mijn prestatie, normaal doe ik namelijk een dikke 2 jaar met ÊÊn boek. De beloofde 365 Days of Drawings update komt er nog steeds aan, maar ik wou alvast mijn nieuwe schetsboek eens tonen. Het is bijna een traditie dat ik mijn schetsboeken bewerk en beplak tot ik ze leuk genoeg vind om dagelijks overal mee naartoe te sleuren. Deze keer is dat natuurlijk niet anders. 🙂

// Halfway through the year, almost halfway through my 365-days project and my first sketchbook is already full! I’m quite impressed with myself, normally it takes me 2 years to finish a sketchbook. I know I promised a 365 Days of Drawing update and it’ll come, but first I wanted to show you my new sketchbook. It’s almost a tradition, but every time I start a new sketchbook I pimp it until it’s completely to my liking. This time wasn’t any different. 🙂

schetsboek_05

schetsboek_03

schetsboek_02

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fenne June 25, 2013 at 2:27 pm

  woehoe, een nieuwe schetsboek, altijd fijn. Hoewel ik steeds een klein beetje drempelvrees heb voor de eerste pagina. Die blijft dus altijd leeg en ik start op de 2e of 3e 🙂

  • Reply Plutomeisje June 25, 2013 at 3:22 pm

   Haha, ik ken dat ook! In mijn nieuw schetsboek heb ik het opgelost door op de eerste blaszijde “If found, please return to:…” te plaatsen en op de derde bladzijde mijn 25 before 26-lijstje, zodat ik dat ook weer altijd bij heb. ‘k Heb die drempelvrees trouwens ook bij de laatste bladzijde. Ik wil dan altijd afsluiten met iets mind-blowing, maar dat mislukt altijd (gigantisch). Tegenwoordig doe ik zelfs geen poging meer om iets zot op mijn laatste pagina te zetten, ik teken gewoon *iets* zodat vol is. :p

 • Reply pebblyn June 25, 2013 at 3:50 pm

  Over je 25 before 26-lijstje gesproken: is het, nu het vakantie is, niet het ideale moment voor een blogmeet? 🙂

  • Reply Plutomeisje June 25, 2013 at 5:17 pm

   Haha, dat is waar. 😀 Allez, ‘k heb wel mijn thesis, maar die kan ik wel eens ergens een dagje negeren…

   • Reply pebblyn June 25, 2013 at 6:44 pm

    Ontspanning is ook belangrijk!

 • Reply Leah Budke July 7, 2013 at 8:29 pm

  Oh, I love that bird with the cupcake on its head! 🙂 So cute and whimsical.

 • Leave a Reply