Link Love

Link Love

De laatste maanden zijn er niet veel Link Love posts meer verschenen, iets met een gebrek aan inspiratie en gewoon het schrijven van de blogposts niet meer zo leuk vinden. Ik vond ze te strak, te afgehaspeld. Toevallig kwam ik een oudere Link Love post tegen en er ging een lampje branden. Deze post is dus back to basics, met wat minder linkjes, maar met des te meer liefde. 🙂

// It’s been a while since my last Link Love post. I’ve been struggling with those posts, not finding inspiration and not finding joy in writing them. When I was scrolling through my archives, admiring all that awesome content I already wrote (;)), I noticed my construction of the Link Love posts was different in the beginning. so I went back to basics with this one. 🙂

Oh Marie - Moonrise Kingdom

De nieuwe Oh Marie is een schot in de roos. Ik had het tijdschrift niet echt nog een tweede kans gegeven na het allereerste (nr 0) nummer, dat vond ik namelijk een beetje te kitschig. Niet zo bij het huidige Moonrise Kingdom nummer, alleen maar liefde voor de inhoud! Vooral de coverillustratie vind ik prachtig (waar kan ik die print bestellen?). Hoog tijd dat ik die vorige drie nummers een herkansing geef. 🙂

// The new Oh Marie, a bilingual digital magazine, is completely to my liking. How can it not be to my liking, the whole magazine is Moonrise Kingdom themed! I’m absolutely smitten with the cover (please, let there be prints available!). I didn’t like the first (well, the number 0) magazine, it found it a bit too kitschy, but I guess I’ll have to give the other editions a second chance now. 🙂

Robina Magazine & Crafty Magazine

Nog meer leuke magazines die ik de laatste weken ontdekte: Robin magazine & Crafty magazine. Ik moet dringend een paar abonnementen nemen. 🙂

// I discovered more nice magazine these last weeks: Robin magazine & Crafty magazine both seem very nice. I think I need some new subscriptions. 🙂

Colette Patterns - Hawthorn

Het nieuwe patroon van Colette, Hawthorn, werd vorige week voorgesteld. Ik zat toen blijkbaar onder een steen, want ik mistte de lancering compleet. Ook deze keer hangt er een wedstrijd aan de lancering vast, maar ook een sew-along. Hoewel ik het patroon aan mij voorbij ga laten gaan (ik ben nog niet zo overtuigd van hemd-kleedjes), ben ik er zeker van dat ook dit patroon weer geweldig in elkaar zal zitten.

// Last week Colette Patterns released their newest creation: the Hawthorn dress pattern. I missed the launch completely, I must have been sleeping under a rock. Just like last time, when they released Laurel, Colette organises a sewing contest in honour of their new pattern, but this time they also organise a sew along.

Elle Aime - The Fantastic Mr. Wes Anderson Week

Elle Aime organiseert een Fantastic Mr Wes Andereson Week in September. Wat een zalig idee! Jammer genoeg is Rotterdam niet naast de deur. Misschien moet ik toevallig op city trip naar Rotterdam gaan die week?

// Elle Aime, a shop in Rotterdam, organises a Fantastic Mr Wes Andereson Week in September. What an awesome idea! Sadly Rotterdam isn’t really close to Ghent. Maybe I need to plan a city trip in September?

Zijn jullie deze week iets geweldig leuks op het internet tegengekomen? Misschien een nieuwe blog-liefde ontdekt?

// Did you find something awesome on the internet this week? Maybe you found a new blog-love?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply la merlette blanche June 28, 2013 at 6:38 pm

  Ik vind de Hawthorn echt geweldig! Niet per se voor mezelf, want ik ben niet zo aan de kraagjes, maar echt een mooitje!

 • Reply nobutterfly June 28, 2013 at 7:56 pm

  ik ga een hawthorn maken, maar ik reageer voor je tijdschriften. Enig idee waar ik Robin en Crafty zou kunnen vinden in Gent? Crafty lijkt van dezelfde uitgever als Mollie makes, maar is misschien een goede afwisseling. Ik koop tgenwoordig vaak Coudre C’est facile (http://www.edisaxe.com/1-an-coudre-c-est-facile.html) maar ben niet altijd overtuigd. En wat Rotterdam betreft, doen! als je er zin in hebt, of zelfs maar een beetje twijfelt. Je zal zien iedereen heeft dezelfde hobby en dan vind je al gauw iets om over te praten.

  • Reply Plutomeisje June 28, 2013 at 8:36 pm

   Hmm, ik vrees dat Crafty magazine nog niet beschikbaar is buiten de UK. Het is dan ook nog maar issue 4, dus mss komt dat nog wel. Mollie Makes heb ik trouwens nog nooit in het Engels gevonden in Gent, weet jij mss een winkel waar ze die hebben?
   Robin Magazine kan je op een aantal Belgische webwinkels bestellen (bvb hier http://www.vicarno.com/index.php/diversen/robin-magazine/robin-magazine-detail), helaas nog geen winkels in de buurt die het magazine verkopen. Dat zijn de momenten dat ik blij ben dat er zoiets als digitale magazines bestaat. 😛 (Crafty Magazine bestaat trouwens in digitale versie, die je via de website kunt kopen http://www.moremags.com/digital-editions Misschien kan je zo als eens kijken of het de moeite is?)

   • Reply Plutomeisje June 28, 2013 at 8:40 pm

    Oh en Crafty is ook te bestellen via de website (ik dacht eerst dat het enkel abonnementen waren), de verzending valt trouwens nog heel goed mee. 🙂

 • Reply Demoiselle Do July 9, 2013 at 6:37 pm

  Ik vind dat Hawthorn-patroon ook heel mooi. Twijfel nog om in te pikken bij de sew along, maar het zal er waarschijnlijk niet van komen. Drukke agenda en zo… *zucht*

 • Leave a Reply