Daily Life

Vorige Week // Last Week

Omdat ik in Juni veel tijd achter mijn pc spendeerde (thesis in progress), nam ik heel wat minder foto’s dan andere maanden. Zo had ik de vorige weken nooit het gevoel dat ik genoeg foto’s had om een “Vorige Week” overzichtje te maken, vandaar deze wat langere update. Daar zijn jullie wellicht niet kwaad om?

// This update is more a “Last Month” because it’s been a month since my last update. I always felt like I didn’t have enough pics to show you guys, but I might have been wrong, because this is a bit of a longish update. I hope you don’t mind?

Vorige_Week_2013_06_30a

Avondwandeling in Gent // Chinees eten poging II – deze keer beviel het gigantisch! // Mijn nieuwe tapijtje, helemaal af  en mooi enzo. ^-^

// An evening walk in Ghent // Eating Chinese, try II – this time I liked it // I finished my crochet rug, which you can read all about here

Vorige_Week_2013_06_30b

Een poging bloedplaatjes geven die mij een blauwe plek opleverde voor twee weken // Ontdekken dat mijn tapijt ook als kattenval kan dienen // Poging 1 om een nieuwe hobby te leren // Mijn thesis to-do list…

// I tried to donate platelets, but it didn’t work and I had a very painful bruise for the next two weeks // My crochet rug can also be… a cattrap! // My first attempt at learning a new hobby // My thesis to do list. I’m glad the “Waiting*Terror*Panicking” part is over. 😛

Vorige_Week_2013_06_30c

Ik kocht een paar nieuwe kleurpotloden! Ik vond kleurpotloden altijd maar een minderwaardig medium, wellicht omdat het zowat het eerste is wat je in je handen geduwd krijgt als kleuter. Ik zag ze nooit als een medium om kunst met te maken en dat ik wist wat je allemaal met kleurpotloden kon aanvangen, maar ik was redelijk mis. Tijd dus om die basic kleur-skills van onder lagen stof te halen. 🙂 // Mijn nieuwe pennenzak, ideaal om massa’s kleurpotloden in op te bergen // Het einde van een schetsboek… // Kleuren! En werken aan een Illustration Friday tekening

// I bought some new colour pencils! I always undervalued colour pencils, probably because it’s one of the first tools you learn to use as a child. I never saw them as something you could create art with, thinking I knew everything about them, but oh boy, I’ve never been so wrong! // My new pencil case, the ideal place to store all my colouring pencils // The end of a sketchbook… // Colouring! And working on an Illustration Friday drawing 

Vorige_Week_2013_06_30d

Afgewerkte IG tekening (Whisper) // Nieuw schetsboek, voorzien van een verse collage // Pixel die schattig en aaibaar aan het doen is (toch maar opletten om niet aan dat buikje te komen..) // Een Banksia top met de giga FAIL kraag. Ik heb de moed nog niet gevonden om het af te werken

// My finished IG drawing (Whisper) // New sketchbook, with a fresh collage // Pixel being cute and cuddly, but don’t make the mistake of wanting to rub her belly // My Banksia top with the big FAIL collar. I didn’t find the courage yet to finish this top

Vorige_Week_2013_06_30e

Mijn mini-oogst rode besjes. De vogels zijn er vandoor met hun deel en gelijk hebben ze, want zo yum! // En het was zoooo lang geleden, maar ik haalde mijn cupcake vorm nog eens van onder het stof

// My small red currant harvest. The biggest part got eaten by birds, but I can’t blame them, they’re so yum! // Making cupcakes for the first time in a very long while.

Hoe was jullie week (maand)? Iedereen goed de examens door gekomen/aan het uitkijken naar de vakantie? // So how was your week (month)?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eva June 30, 2013 at 11:27 am

  uw tapijt is echt mooi! en die nieuwe hobby, is dat insecten opzetten? zo fascinerend, mijn broer doet dat ook!

  • Reply Plutomeisje July 3, 2013 at 10:18 am

   Eigenlijk is het experimenteren om zelf stoffen insecten of insect-achtigen te maken. ‘k Zou ook wel graag insecten verzamelen, maar ze zouden gevonden moeten zijn, aangezien ik problemen heb met het zelf doden van insecten voor mijn hobby. 😛

   • Reply Eva July 3, 2013 at 5:03 pm

    Ze lijken in ieder geval heel echt, mijn complimenten 😉

  Leave a Reply