Daily Life

Vorige Week // Last Week

Terwijl je dit op je gemakje aan het lezen bent, ben ik hoogstwaarschijnlijk heel druk bezig met gigantisch af te zien. Ik heb mij namelijk laten overtuigen om 30km te gaan fietsen. Dertig. Kilometer. Voor alle duidelijkheid: ik ben dat niet gewoon! Ik hoop dat het gaat meevallen, maar ik vrees er een beetje voor. Anyhow, tijd voor een paar foto’s van vorige week.

// While you’re reading this, I’ll be probably suffering on a bike somewhere between the fields. I’m going to cycle 30 km’s and I’m totally not used to such distances. I’m hoping it’ll be easy, but I really doubt it will actually be easy… Anyhow, here are some pics from this week.

Vorige_Week_2013_07_07

Illustration Friday week 14: “Sweet” – de getekende versie en daarnaast de gekleurde versie. // Nog meer tekeningen, tegenwoordig ben ik nogal aan mini-boekjes en tekeningen op kleine papiertjes. Ik wou ze eerst inkleuren met potlood of waterverf, maar ik denk dat ik gewoon voor zwart/wit grafietpotlood ga gaan. Beetje schaduwen oefenen enzo. // Mijn Boekenfestijn buit. Death Note 13 aan €2 = makes me happy!

// Illustration Friday week 14: “Sweet” – the lineart and the coloured version // More drawings, these days I like to drawy little booklets and on small papers. I’m not going to color these, but I’ll finish them in black/white // I went to a cheap bookmarket and bought Death Note 13 for €2! Happy!

Vorige_Week_2013_07_07b

Cadeautje voor mijzelf uit Kuala Lumpur // Samen met Loki naar Disney films kijken ♥

// I bought a present for myself, from Kuala Lumpur // Watching Disney movies with Loki ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply la merlette blanche July 7, 2013 at 11:15 am

  30 km, dat valt toch nog mee, denk ik? Alleen die hitte, moedig om die te trotseren! Ik fietste zaterdagvoormiddag 6,5 km en ik kwam half dood aan 😉

 • Reply Fenne July 7, 2013 at 4:17 pm

  als bloglezer supporter ik alvast voor je 30 kilometer, hopelijk met voldoende heerlijk verfrissende stopjes tussendoor 🙂

  • Reply Plutomeisje July 8, 2013 at 8:37 pm

   Helaas maar één stop op 20km, maar ‘t smaakte daar dan toch wel goed.

 • Reply Elisse July 8, 2013 at 12:32 pm

  Aaaah Disneyfilms, prachtig! En wow, met dat bangelijk weer van gisteren toch 30km gefietst? Da’s wel zot! 🙂

  • Reply Plutomeisje July 8, 2013 at 8:37 pm

   Jup, ‘t is helemaal gelukt en het ging nog goed ook. Gelukkig zijn we in de voormiddag gegaan, zodat het nog niet te warm was. 🙂

 • Reply rachelinred July 11, 2013 at 11:14 am

  ooo.. 30? Dat is te doen hoor!
  En die laatste foto maakt wel nieuwsgierig hoor. Wat zat er in dat mooie papiertje uit Kuala Lumpur? Toch zeker geen disneyfilms?

 • Reply Vorige Week // Last Week | Plutomeisje July 15, 2013 at 8:29 pm

  […] en plak held in photoshop) // Mijn nieuwe tas van ChristyStudio op Etsy (weet ge nog, dat pakje dat vorige week toekwam?). Ietsje kleiner dan verwacht, maar wel goedgekeurd als mijn schoudertas om op reis mee te […]

 • Leave a Reply