Bloggen, Daily Life

Blogmeet @ Gent

Jupjup, Meetup nieuws!

De datum isย dinsdag 13 augustusย geworden, omdat uit de vorige post bleek dat dan de meeste mensen konden komen. Indien je van plan bent om ons te vergezellen, lees dan zeker verder!

// A blogmeet update with lot’s of details, only in Dutch though.ย 

blogmeet_affiche

Het leek mij (allez, ons, want ik heb alles overlegd met mijn persoonlijke klankbord, Pebblyn) leukst om in de namiddag af te spreken voor een soort Mad Dessert Picknick. De bedoeling is dat iedereen voor zichzelf en een paar anderen dessert voorziet. Of dat handgemaakt of gekocht is, maakt absoluut niet uit.ย Breng gewoon iets mee wat je zelf lekker vindt en kan delen met een paar anderen. Je brengt best je eigen drank mee, zo heeft iedereen zeker iets wat zij (hij?) graag drinkt. ๐Ÿ™‚

Bij goed weer gaan we vanaf 14u in open lucht picknicken in de tuin van de Sint-Pietersabdij. Er is daar plaats genoeg om uw fiets & auto’s kwijt te raken en het is ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Gent-Sint-Pieters. Als het (heel) slecht weer zou zijn, ga ik nog eens op zoek moeten naar een alternatief en dan lijkt het mij best dat we allemaal aan Gent-Sint-Pieters afspreken.

Karen had ook voorgesteld om cadeautjes mee te brengen, iets wat we een geweldig idee vonden, want wie krijgt er nu niet graag cadeautjes? Het zou dus tof zijn moest iedereen ook (mini)cadeautjes meebrengen voor de andere bloggers. Op het einde van de dag kan iedereen dan naar huis met een gevulde maag, nieuwe vriendjes en een soort goodiebag! Je bepaalt hier natuurlijk ook volledig zelf of je voor handgemaakt of gekocht gaat. Iets dat binnen je budget/hoeveelheid vrije tijd past is sowieso perfect!

Omwille van de desserts & cadeautjes zou het tof zijn als iedereen die zeker wil komen iets laten weten in een berichtje hieronder. Laatste dag om te laten weten of je al dan niet kan komen is 5 augustus, dan heeft iedereen tijd genoeg om alles te voorzien.

Vragen, opmerkingen, onduidelijkheden of ben ik iets vergeten vermelden? Alles is nog steeds welkom in de comments hieronder of via mail. ๐Ÿ™‚

(PS: als jullie de Blogmeet willen delen op jullie blog, feel free! :))

Deelnemers (11): Plutomeisje – PebblynLelieElkeElodieTineMarlouElisseKellyNeleย – Fenne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply pebblyn July 16, 2013 at 11:14 am

  Whoop whoop! Het staat al in m’n agenda ๐Ÿ˜€

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons July 16, 2013 at 12:43 pm

  Ik kom zeker. Is er misschien ook een thema voor de kado’tjes? Of is het vrij? In een thema is misschien wel leuk zodat je dingen hebt die bij elkaar passen? Waar je iets mee kan doen? Misschien is het ook leuk om aan iedereen de vragen dat ze een kaartje maken met de naam van hun blog op een hun bloptip, of favo tool om te gebruiken bij het bloggen? Dan hebben we zeker elkaars gegevens en leren we er nog iets bij ๐Ÿ™‚

  • Reply Plutomeisje July 16, 2013 at 11:01 pm

   Ik denk dat het best is als iedereen gewoon volledig vrij is om te doen wat ze willen en kunnen doen. Ik wil niemand afschrikken die niet veel tijd heeft (of goesting ;)) om iets te verzinnen. ๐Ÿ™‚

   Qua blogtips denk ik dat we die namiddag daarover uitgebreid kunnen praten tussen de desserts door en natuurlijk kan je aan je cadeautjes een visitekaartje of briefje met wat extra gegevens koppelen.

 • Reply Elke July 16, 2013 at 7:09 pm

  Ik kom heel graag! Het lijkt me echt spannend!

 • Reply anouschka July 16, 2013 at 9:27 pm

  Ik wil heeeeel graag komen, maar waarschijnlijk moet ik dan werken ๐Ÿ™ zal mijn uurrooster in het oog houden…

  • Reply Plutomeisje July 17, 2013 at 11:07 am

   Hopelijk heb je toch vrij, want hoe meer hoe beter hรฉ ๐Ÿ™‚

   • Reply Anouschka August 4, 2013 at 6:15 pm

    Meuhhhh ‘t is die dag van te werken voor mij ๐Ÿ™ allez, en ik wou nu net sociaal komen doen

 • Reply Elodie July 16, 2013 at 10:34 pm

  Joepie, nu al veel zin in! Ik kom dus ๐Ÿ™‚ Morgen of ergens deze week ook meteen werk maken van die blogpost ๐Ÿ™‚ Hoe meer zielen, hoe meer vreugd hรฉ!

 • Reply Fenne July 16, 2013 at 11:22 pm

  Interesse! Nu kan ik nog niets vastleggen, maar ik laat nog iets weten!

 • Reply Tine July 17, 2013 at 7:33 am

  Ik noteer het in mijn agenda! ๐Ÿ™‚

 • Reply Tine July 17, 2013 at 7:43 am

  Ik zal het noteren! Fijn idee van die picknick!

  • Reply Plutomeisje July 17, 2013 at 11:04 am

   ‘k Zal u op de lijst zetten ๐Ÿ™‚

 • Reply Marlou July 17, 2013 at 9:28 am

  jeeeej, fijn. Ik denk dat ik erbij ga zijn, maar zal het je nog zeker laten weten ๐Ÿ™‚
  Is er ook een facebook-event, ofzo? Ik ben nogal een held met toch niet aan zulke dingen denken, dus dat zou handig zijn ๐Ÿ˜€

 • Reply Elisse July 17, 2013 at 11:32 am

  Ik kom ook!

 • Reply Hannelore July 17, 2013 at 11:18 pm

  Helaas, net in mijn herexamenweek ๐Ÿ™ (ik ben er vroeg bij dit jaar, maar ook vroeg vanaf!)

 • Reply Lies July 18, 2013 at 8:40 am

  Ik ken nog helemaal niemand, mag je dan ook deelnemen? ๐Ÿ™‚

  • Reply Plutomeisje July 18, 2013 at 11:21 pm

   Ja zenne, iedereen met een blog is welkom ๐Ÿ™‚

   • Reply Lies July 19, 2013 at 9:59 am

    Ik bekijk het nog even want ben kersverse mama maar probeer wel ๐Ÿ™‚ eens overleggen met de papa ๐Ÿ™‚

 • Reply Anouck Plume July 18, 2013 at 11:14 pm

  Oooh zooo jammer dat het zo ver weg is en dat ik midden in mijn verhuis-maand zit ๐Ÿ™ boohoo.

 • Reply Jessi July 18, 2013 at 11:20 pm

  Ik ben echt duizend verlegen. Dus om denk er nog eens goed over na!

  • Reply Plutomeisje July 31, 2013 at 2:37 pm

   Beetje late reactie, maar je bent zeker welkom! Ik ben ook geen sociale-vaardigheden held, dus als het op zenuwen aankomt, ga je niet de enige zijn.. ๐Ÿ™‚

 • Reply la merlette blanche July 20, 2013 at 3:54 pm

  Ik kom ook! Ik twijfelde nog omdat ik niet weet of ik zelf cadeautjes ga kunnen maken en ik eigenlijk liever wel zelf iets zou maken ipv kopen, maar kopen wordt dan mijn back-upplan ๐Ÿ˜‰

 • Reply hanne July 20, 2013 at 9:08 pm

  Kan ik evt. voor iedereen een klein kadootje maken, die ik dan opstuur naar iemand, zodat die mee op de picknick geraken? Dan wil ik meteen mijn aanwezigheid voor de volgende blogmeeting bevestigen.

  • Reply Plutomeisje July 23, 2013 at 7:53 pm

   Hey Hanne, als ik het goed begrijp wil je nu cadeautjes opsturen voor de blogmeet, maar kan je zelf niet komen? En ik kan ook niet beloven dat er zeker een twee blogmeet gaat komen (gaat van de eerste / de agenda / anderen.. afhangen)

   • Reply hanne July 24, 2013 at 8:22 am

    Dat was eigenlijk het idee erachter, maar ik zal gewoon de blog in’t oog houden, om te volgen dat er een nieuwe meeting komt.

    • Reply Plutomeisje July 27, 2013 at 2:16 pm

     Je mag dat doen hรฉ, ik wist gewoon niet zeker of ik het goed verstaan had ๐Ÿ™‚

 • Reply Nele July 26, 2013 at 8:47 pm

  Ik ben er ook graag bij! Wat een leuk idee zeg! Count me in!

 • Reply Eva July 30, 2013 at 9:20 pm

  Ha, ik heb daar denk ik niet de juiste sociale vaardigheden voor… Jammer, ik ben trouwens ook nog op vakantie dan ๐Ÿ™‚ Misschien als je een tweede organiseert dat ik al mijn moed bijeen kan rapen en ook kan afkomen!

  • Reply Plutomeisje July 31, 2013 at 2:40 pm

   Ah jammer, anders zeker welkom. Ik ben ook niet super sociaal, maar ‘t is juist daarom dat je af en toe eens iets zo zot moet doen als een blogmeet organiseren of bijwonen. ๐Ÿ™‚

 • Reply Fenne July 31, 2013 at 3:05 pm

  I’m in.

 • Reply Plans for August | Plutomeisje August 6, 2013 at 10:56 am

  […] Dessert & cadeautjes maken voor de blogmeet […]

 • Reply Karen August 8, 2013 at 12:22 am

  Oh, ik ben onverwacht op reis :/ veel plezier allemaal!

 • Leave a Reply