Daily Life

Vorige Week // Last Week

Jup een nieuwe week zit er op. Veel heb ik niet gedaan, te warm en te veel thesis die nog af moet (wat echt niet vordert helaas, want te warm…). Dit is dus een beetje een “in & rond het huis” aflevering, maar dan ene met het geluid van de op gang getrapte Gentse Feesten op de achtergrond. Iets waar ik volgende week zeker eens een avondje ga doorbrengen.

// Yes, another week flew by. It was way to hot (for me at least) to do much, so I stayed at home, tried working on my thesis and tried not to completely evaporate.. I’m guessing, since next week will be even hotter, a lot of the same things will be going on, but I’ll also try to go to the Gentse Feesten, for at least one evening.Vorige_Week_2013_07_20a

Trage post voor op de post // Overal luie en warme katten deze week, behalve Loki, die vond vliegen vangen en hele dagen rondlopen veel leuker.

// Snail Mail // Lot’s of over-heated cats, laying around and one exception ^-^

Vorige_Week_2013_07_20b

Ik mocht mijn nieuwe bril gaan ophalen. Door mijn speciale glazen moest ik wel twee dagen wennen terwijl de wereld vreemde dansende dingen deed. Alleen, iedere keer dat ik mijzelf in de spiegel zie, denk ik dat ik er zo uitzie. Jup. gewenning, we zijn er nog niet. // Nieuwe Happy Socks sokken // Schrödinger doing what he does best…

// New glasses, still not used to. Every time I look in the mirror, I think I look a bit like this. Getting used to them might take a while… // New Happy Socks socks, because it’s summer sale! // Schrödinger doing what he does best…

Vorige_Week_2013_07_20c

Het plan was om een kleedje te vinden bij Het Paleis, maar helaas was iedereen daar al eens gepasseerd deze week, dus ik dacht “stofjes!”. Zeven meter stof rijker was ik, na mijn bezoek aan De Strek/Au Plubas. Ofte twee kleedjes en een rok ^_^ // Mijn Venus Fly Trap, schattigste plan in huis // Mijn mood- en prikbord. Plannen, tekeningen, cool artwork, vage schetsen en een paar duistere foto’s, you’ll find it all there.

// I went shopping for a dress, but came home with 7 metres of fabic. That’s enough for twee dresses and a skirt! // My Venus Fly Trap, most awesome + cute plant in my house // My mood board, you’ll find plans, drawings, cool artwork, vague sketchings and some mysterious photo’s on it.

Hoe was jullie week? Ook afgezien met de warmte? // How was your week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Leah@OppositeOcean July 21, 2013 at 11:06 am

    Your kitties are too cute. 🙂 Our Mr. Dorian has been a lazy cat this last week, too. I can’t blame him though, I’ve been a bit of a lazy human as well. It’s hard to be very productive when the weather is so nice. Hope you enjoy the Gentse Feesten in the upcoming week.

  • Leave a Reply