Home Decor

Imaginaire Shoplog – Home24

Kennen jullie Home24.nl al? Het is een Nederlandse webwinkel (die binnenkort ook naar België komt) voor woonartikelen. Ik kreeg de vraag om eens rond te kijken op hun website en aangezien imaginair meubelshoppen één van mijn guilty pleasures is, moest ik daar niet lang over nadenken. Met een beetje rondsurfen stelde ik mijn top vijf van must haves voor mijn huis samen.

// I was asked to write a post about Home24.nl, a dutch home decor website. So I took my time and made a list of the top five items I want for my home. The descriptions are only in Dutch though (I didn’t find the time to translate).

fiftynine-schlafsofa-webstoff-sandfarben-1166485

01. Een strakke zetel – Jup, die staat al een tijdje op de lijst. We raken er echter niet uit. Het Vriendje wil een zetel die er vooral zacht uitziet, ik wil er eentje dat vooral mooi oogt. Goed zitten moet ie sowieso doen. Bovenstaand exemplaar spreekt mij enorm aan, vooral omdat hij ook gebruikt kan worden als slaapzetel zonder er heel volumineus uit te zien!

wandkonsole-francoise-eiche-funier-stahl-1391248

02. Een sidetable – Liefst nog een beetje stoer en industrieel van design, om achter die strakke zetel te plaatsen, overgoten met een sausje van gelukkige plantjes, een stapel uitnodigende magazines en een paar vreemde natuurvondsten.

haengeschrank-little-something-yellow-1370128

03. Een vrolijk gekleurd & verweerd uitziend mini-kastje – Omdat ik nog steeds van plan ben om mijn gang in te richten als een rariteitenkamer. Zo’n een kastje is de perfecte plaats  om een leuke verzameling bij elkaar te plaatsen of om wat verloren random spullen van een leuk kader te voorzien.

sitzbank-zagreb-wildeiche-massiv-versch-groessen-1351579

04. Een houten bankje – Ideaal om in de inkom te plaatsen, nooit meer half omver vallen terwijl je je schoenen uittrekt, ze kunnen er ook nog eens allemaal (nu ja, een paar toch) mooi op een rijtje onder staan. En wanneer er meer volk komt dan er stoelen zijn, dan kan ze aan de eettafel geplaatst worden. Dubbele functies zijn belangrijk in kleine huizen!

liegestuhl-summer-sun-aus-holz-und-stoff-in-gelb-1372573

05. Een strandstoel – Ok, het kan zijn dat ik mij een beetje heb laten meeslepen door de vele uren zon van de laatste weken, het kan ook nostalgie zijn of een onbewust verlangen naar een cruise. In ieder geval: de perfecte aankleding voor mijn terras, de ideale plaats om op zomerse dagen boeken te verslinden. Waar staat die mojito?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Home24.nl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply