Daily Life

Vorige Week // Last Week

Goeiemorgen allemaal! Vrolijkheid hier ten huize van Plutomeisje, want ik heb een slaaptekort. In de eerste fase zorgt zoiets bij mij voor happyhappy hyperactieve versie van mijzelf. Iets wat handig uitkomt nu de thesis-deadline belachelijk dichtbij komt en de hoeveelheid werk… erm.. nog steeds gigantisch is. Daarom een kleine aankondiging: ik geef mijzelf een week thesis-blogvakantie, dan moet ik al om één iets minder stressen volgende week. Moest er toch nog een blogpost verschijnen, dan is dat te wijten aan een teveel schrijfkriebels of een thesis die veel beter vooruit gaat dan gepland. Ik hoop voor u (en vooral voor mij) op dat laatste.

// Good morning all! I’m lacking a bit of sleep, which always makes me happyhappy and very hyperactive. That last part will be very handy, since I’m in the deadline week of my thesis and I still have lot’s of work to do. That’s why I’m giving myself next week of from blogging, no stressing about writing posts. Also, if I do publish one, it’s probably because I was itching to writ one or (and I’ll hope for this last one, for your and my sake) that writing my thesis goes a lot easier than expected.

IMG_20130721_085521
Mijn mini-collectie schedels kregen eindelijk een plaatsje! Ze zaten in een doos voor het grootste deel (halloween was hun night-out) van de afgelopen drie jaar, maar nu hebben ze een veilig (cat-proof) onderkomen gevonden.

// My small collection of skulls finally got a place! They sat in a box for the biggest part of the last three years (Halloween was their night out), but now they’ve found a cat-proof  residence. 
IMG_20130722_000448

‘s Avonds laat aan een Datura beginnen omdat mijn pc het begeven het onder de warmte. Gelukkig voor mij deed hij de volgende ochtend opnieuw normaal, maar ik heb wel een week in de living gekampeerd met al mijn thesis-dingen, aangezien de bureau veels te warm was (voor mij én mijn laptop).

// Late at night, starting a Datura, because what else can you do when your laptop crashed because it overheated? Lucky for me, it worked all right the next morning. It did make me decide to move to our living room with my laptop and thesis materials, because it was way too hot to spent the whole day in our office. IMG_20130722_121133

Nog een slachtoffer van de warmte. Hij heeft het veel langer volgehouden dan de rest, vrolijk blijven rondlopen en op vliegen jagen, maar uiteindelijk besloot hij dat gewoon in de badkamer gaan liggen en niet bewegen een veel betere zet was.

// Loki eventually gave up his active fly catching ways and crashed in our bathroom. Another victim of the tropical temperatures we had last week. I’m very glad we had some summer thunder storms.IMG_20130726_001832

Jup, die Datura raakte af. Ik noem hem mijn “Gentse Feesten Datura”, want eigenlijk wou ik hem graag dragen op de feesten. Het was alleen iets te warm voor de broek die daaronder gaat. Afwerkingsgewijs is deze nog beter dan de vorige en ik was al zo onder de indruk van die laatste. 😀

// Yes, the afore mentioned Datura got finished! I wanted to wear it too the Gentse Feesten, but it was too hot for pants (I don’t think a Datura works with a skirt). It’s still waiting for a first wear. 
IMG_20130728_012033

De aanblik van mijn bureau voor de komende 7 dagen…

// This is how my desk will look for the next 7 days…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply rachelinred July 28, 2013 at 11:21 am

  O mooie Datura! Ben beniewd naar hoe ie je staat!

 • Reply Tine July 28, 2013 at 12:50 pm

  De catacomben, da’s een interessant idee. Als ik tijd over heb, ga ik er ook nog heen.

  Bij welk dier hoorde die grootste schedel uit je collectie?

  Mooi bloesje! In Parijs ga ik voor mezelf mijn eerste Deer&Doe-patroon kopen, eindelijk!

  • Reply Tine July 28, 2013 at 12:51 pm

   Hmm, eerste keer dat ik zie dat mijn naam geen link krijgt bij het reageren. Oeps!

  • Reply Plutomeisje July 28, 2013 at 1:38 pm

   De grootste schedel is van een hond, wellicht een soort herders-type.

   En ik kan Deer&Doe zeker aanraden, alleen al omwille van de mooi afwerking van de kleren die in haar patronen verwerkt zit.

 • Reply Els04 July 28, 2013 at 5:46 pm

  succes!!!

 • Reply emmel July 28, 2013 at 10:12 pm

  succes!

 • Reply la merlette blanche July 29, 2013 at 8:50 am

  Leve Deer&Doe!
  En veel succes en doorzettingsvermogen!

 • Reply Elisse July 29, 2013 at 5:00 pm

  Waaauw, heel mooie Datura! Zalig stofje, moet hemels dragen ook! En ah, die schedeltjes zien er zo koddig uit bij mekaar – al vind ik het ook wel een beetje luguber, hihi! Onze poesjes hebben ook wat last van de warme dagen..

 • Reply Leen Philips July 30, 2013 at 10:12 pm

  Veel succes met de thesis! & wauw schedels, interessant!
  Benieuwd naar de Datura, en inderdaad Gentse Feesten was waarschijnlijk iets te warm!

 • Leave a Reply