Travel

Pretty Paris

Mijn drukke dagen in Parijs zijn voorbij gevlogen! Pijnlijke voeten, drukke wegen en overvolle bezienswaardigheden waren allemaal onderdeel van de reis, maar ook veel mooie plekjes en goede herinneringen. Mijn Paris guide komt ergens volgende week online zodra ik een selectie heb kunnen maken uit mijn foto’s, maar hier zijn alvast een paar favorieten.

Pretty_Paris_01

Pretty_Paris_02

Pretty_Paris_03

Pretty_Paris_04

Pretty_Paris_05

Pretty_Paris_06

Pretty_Paris_08

Pretty_Paris_09

Pretty_Paris_10

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tine August 12, 2013 at 11:01 am

  Lap. Ik zal mijn foto’s maar bij me houden. En indrukken in het beton van Paris waren mij ook opgevallen! 🙂

  Ik geraak er gewoon niet doorheen, door al mijn foto’s. Succes!

 • Reply Elisse August 12, 2013 at 12:03 pm

  Ben benieuwd naar een verslagje!! Tot morgen!

 • Reply Leen Philips August 14, 2013 at 10:50 pm

  Heel erg mooie foto’s! Ik zie dat je je hebt geamuseerd 🙂

 • Leave a Reply