Bloggen, Daily Life

Blogmeet @ Ghent

Na eerst een paar weken thesis en deadline-stress en daarna een drukke week in Parijs, keek ik enorm uit naar de blogmeet. Een hele middag babbelen, desserts eten en op het gemakje in een abdijtuin doorbrengen, zag ik serieus zitten.

De dag en voormiddag voor de blogmeet moest ik natuurlijk nog mijn cadeautjes maken (daarover later uitgebreid meer) en desserts produceren. Het werd nipt, mijn strikjes rond mijn cadeautjes werden nog tijdens mijn middageten aangebracht, maar rond iets voor 14u kwam ik aan de abdijpoort aan, klaar om kennis te maken met een hoop heel erg leuke medebloggers! 🙂

// After a few weeks of stressing when writing my thesis and some extra deadline-stress, I went to Paris for a week. Paris was very busy holiday  lot’s of walking and very little resting time, so I looked forward to the blogmeet. Sitting in a beautiful garden, eating desserts and chatting the day away seemed like a very good way to relax. 

Blogmeet_01Tine, Kelly, Charlotte & Elke

Blogmeet_02Petit Beure-taart van Elodie

Blogmeet_03

Elke’s lekkere aarbeid-yoghurt-dessertje & verse fruitsla van Lelie

Blogmeet_06

 

Blogmeet_07

Charlotte, Elke & Lelie

Blogmeet_08

 

Blogmeet_09

Nele, Fenne & Tine

Blogmeet_10

De desserts waren overvloedig en allemaal om ter lekkerst en ik vond het heel leuk om Elke, Tine, Elodie, Lelie, Kelly, Fenne, Charlotte & Nele te ontmoeten. Na zo goed als de hele middag weg gebabbeld te hebben, wisselden we nog cadeautjes uit. Beste idee ever om cadeautjes mee te brengen! Des te meer omdat iedereen echt serieus zijn best had gedaan aan hun cadeautjes. ^-^

Om zes uur moesten we helaas de tuin verlaten. Ik geloof dat we nog rustig een paar uur verder hadden kunnen babbelen, dus die tweede editie lijkt mij wel een goed idee. Hopelijk kunnen Elisse & Marlou er dan wel bij zijn, het kan er alleen maar gezelliger op worden!

// We had lot’s of dessert and they were all very yum! I was also very happy to meet ElkeTineElodieLelieKellyFenneCharlotte & Nele and had a wonderful afternoon chatting with everyone. After talking for a couple of hours, we exchanged our gifts. Asking everyone to bring presents for each other was a really good idea, it felt a bit like having a birthday in August. 🙂 I was also very impressed by the amount of work and care everybody put in their gifts.

Sadly we had to leave the garden at six o’clock, but I believe we could’ve talked for another couple of hours, so a second blogmeet edition seems like a good idea to me. I hope Elisse & Marlou can make it next time, because the more, the merrier!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jolien August 17, 2013 at 2:03 pm

  ik heb ‘t ergens anders al eens gezegd, maar ik zeg ‘t nog eens: het ziet er super gezellig uit daar.

 • Reply Marlou August 18, 2013 at 12:00 am

  o, ja, ik was er zo graag bij geweest 🙂
  fijn dat het zo geslaagd was!

 • Reply Tine August 18, 2013 at 11:52 am

  Het was gezellig. Bedankt om deze blogmeet te organiseren, Eline!

 • Reply Lelie - A Bouquet of Buttons August 18, 2013 at 12:55 pm

  Het was echt kei leuk! Ik ben net thuis van pukkelpop, dus mijn foto’s kunnen jullie straks verwachten in jullie mailbox, en een verslag later op de week. Nu eerst wat zetel hangen met pijnlijke voeten en een disney film 🙂

 • Reply Elisse August 18, 2013 at 1:01 pm

  Ooohw, heel fijn! En yum, ziet er allemaal zo lekker uit!

 • Reply la merlette blanche August 19, 2013 at 9:19 am

  Oh, leuke foto’s! Fijne herinneringen aan een gezellige namiddag 🙂

 • Reply Lies August 19, 2013 at 10:57 pm

  Volgende keer wil ik ook wel proberen langs komen maar ik was nu vergeten dat ik die dag op reis vertrok 😉

 • Reply Melissaa ♥ (@Missee_) August 21, 2013 at 12:33 pm

  oh 🙁 wat een leuke dag zag het er uit!

 • Reply Leen Philips August 21, 2013 at 3:32 pm

  Ik heb het op andere blogs ook al gezien, maar het ziet er echt zo gezellig uit! Jammer dat ik nu in de herexamens zit, anders had ik zeker ook willen afkomen! Mochten jullie dit nog eens doen, en er meer mensen bij willen. Ik wil zeker en vast al komen! Dit ziet er echt heel gezellig uit, en zo tof om andere bloggers in levende lijve te ontmoeten! 🙂

 • Leave a Reply