Daily Life

Vorige Week // Last Week

Afgelopen weken heb ik hard mijn best gedaan om in vakantiestemming te raken, maar het was pas na mijn thesispresentatie dat ik echt volop ging ontspannen, hoewel de gedachte aan volgend schooljaar nooit echt ver weg was. Dat laatste bedoel ik zeker niet negatief, ik ben nog volop bezig mij voor te bereiden op een ingangsexamen en kijk enorm uit naar de start van een nieuw jaar en een nieuwe richting. Gelukkig is een portefolio maken ook nog eens een ontspannende bezigheid. 🙂 Vakantiestemming wil ook zeggen: onregelmatig bloggen, maar wel bloggen!

// These last couple of weeks I really tried to get into full holiday mode, but I felt I only really succeeded after my thesis-presentation. I’m still thinking about my new school and my new courses, but in a good way. I’m still looking forward, even though I still need to decide on the school and still have to do an entrance exam, luckily making a portfolio is kind of fun. 🙂

Vorige_Week_2013_09_01Mijn oude zitzak werd omgevormd naar een nieuw zitkussen, waarvan zowel het Vriendje, Schrödinger als ik al van genoten heb. ^-^// Een nieuw Tiny Pencil magazine! De zomer-editie is al even leuk als die eerste editie! // Mijn to do lijst, helaas nog niet zoveel korter, maar het begint te komen. // Mijn favoriete zomer ding: ‘s ochtends op ons balkon genieten van zon en koffiekoeken.

// My old bean bag got a make-over an became a bean cushion, which both me, my boyfriend and our cat Schrödinger all really have enjoyed already ^-^// A new Tiny Pencil magazine! The summer edition was as wonderful as the first edition, so I’m really hooked! // My to-do list hasn’t got much shorter, but I’m getting there // My favourite summer thing: sitting on our balcony, enjoying the sun and Belgian pastries. 

Vorige_Week_2013_09_01_bDit mocht ik alvast van mijn to-do lijst schrappen: ik behaalde mijn theoretisch rijbewijs! U weet wel, zo een puntje dat al een paar jaar op mijn ‘before‘ lijstjes beland. Of het nog haalbaar is om ook mijn praktijk voor januari te doen betwijfel ik, maar dit is toch al een serieuze vooruitgang in vergelijking met vorige jaren. 🙂 Voor wie zelf nog een theoretisch rijbewijs moet halen, ik deed het net als de eerste keer met deze site en slaagde opnieuw probleemloos.

// Something I could erase from my to-do list: getting my theoretical driving license! Now I can start practising on the road! Getting my license has been on my ‘before‘ lists for a couple of years and I doubt I’ll get my license before January, but this is already a major step forward. 🙂

Vorige_Week_2013_09_01_c

Ik ben nog steeds goed bezig met mijn 365-dagen project, binnenkort volgt nog eens een update! // Snail Mail! ♥ // Voorbereiden voor de thesis-verdediging, in de avondzon, want zolang ze schijnt ga ik er verdorie van genieten! // Begin juli kocht ik op het Boekenfestijn een boek over aquarel-verf, waarmee ik nu aan het experimenteren ben. Soms lopen die experimentjes een beetje uit de hand… ^-^

// I’m still doing my 365-days project and I’ll probably post another update soon! // Snail Mail! ♥ // Preparing my thesis-presentation, in the sun, because as long as she is out, I’ll be enjoying it! // In July I got a book about watercolour painting  and I started doing some of the projects out of the book, although sometimes those experiments get a little out of hand… ^-^

Hoe was jullie week/weekend? Hopelijk kun je nog van een paar dagen vakantie genieten, en anders veel sterkte vandaag. 🙂 // How was your week/weekend?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kasiu September 2, 2013 at 1:32 pm

    congratulations with your driving license exam 🙂 I will keep my fingers crossed for your driving practice 🙂

  • Reply Demoiselle Do September 4, 2013 at 1:08 pm

    Oh, koffiekoek met chocolade… Mmmmm…
    Nog eens proficiat met het slagen voor je theorie!

  • Leave a Reply