Daily Life

Vorige Week // Last Week

Hopelijk hebben jullie een leuke week en weekend achter de rug? Hier was het (ik durf het bijna niet meer zeggen) druk. Jup. Eigen schuld, want we hadden ons weekend echt propvol gepland. En nu ben ik (een beetje last minute) de laatste hand aan het leggen aan mijn beeldmateriaal voor het ingangsexamen morgen. Na mijn gesprek met één van de docenten zaterdag ben ik super gemotiveerd voor de volgende drie dagen, ik wil echt heel graag binnen raken! Als je ergens een paar seconden tijd hebt één van de volgende drie dagen, duim dan voor mij! En nu, voor ik in mijn bed kruip, mijn weekoverzicht! 🙂

// I hope you all had a nice week and weekend? We had a very buzzy weekend, because we planned it like that, and now I’m still putting together my portfolio for my entrance exam tomorrow. I went to an information session on Saturday and I talked with one of the teachers and now I’m very pumped for tomorrow! I really want to get in! And now, before I get to bed, my week in review! 🙂

Vorige_Week_2013-09-08_aEen Etsy bestelling die uit de deur mocht, richting NY! // Cadeautjes online bestellen is zo gemakkelijk en handig! En mijn bestelling bij Kudzu werd de volgende dag al afgeleverd, dus tegenwoordig moet ge ook al niet meer té vroeg aan die cadeautjes beginnen denken ^_^ // Tuinkussens in de maak (en op bestelling), nadien vakkundig getest op zachtheid door Loki.

// An Etsy order shipping to NY! // Ordering presents online is so easy! Also very awesome you get your orders already the next day! // Making cushion for a garden set and they git tested thoroughly by Loki. ^-^ 

Vorige_Week_2013-09-08_bHet Vriendje verjaarde en kreeg een paar cakes mee om uit te delen op het werk // Mijn (giga) bestelling foto’s kwam ook aan deze week en ik besloot om eens werk te maken van die fotomuur. 🙂 // Loki in het bad, zijn favoriete plek lijkt het soms wel // Efkens een gezond middagmaal samenstellen omdat ik te lui was om brood te halen. Kan ook. 🙂

// My boyfriend celebrated his birthday this week, so I baked him some cakes to share at his workplace // I ordered a shitload of photos this week and when they arrived I decided to make a photowall. I love it! // Loki at his favourite play time place: our bath // Eating a healthy lunch because I was to lazy to go get some bread. 😛

Kat toch :p #Loki

A post shared by Eline • creative mess (@plutomeisje) on

Om te tonen hoe enthousiast Loki precies is in ons bad, een kort filmpje 🙂 // A short video showing what my cat loves to do in the bath. 🙂 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Fenne September 9, 2013 at 6:06 am

  Heel erg veel succes gewenst met je proef!

 • Reply Lies September 9, 2013 at 8:59 am

  Succes!

 • Reply Elisse September 9, 2013 at 12:51 pm

  Cutiepie Loki, haha! Heel veel succes, Eline, ik duim! En wow, zo cool: een bestelling naar NY!

 • Reply Ollie en Wallie September 9, 2013 at 8:48 pm

  succes ermee! en je kat is toch zo schattig 🙂

 • Reply pebblyn September 10, 2013 at 3:40 pm

  Voor welke richting was het ingangsexamen? Ik hoop dat het goed is geweest! (En als het nog nodig is, dan duim ik!)
  Even een technische vraag: ik kan het filmpje niet zien 🙁 Allez, er beweegt niets, en ‘k heb dat al een tijdje ook met Vine-filmpjes. Iemand enig idee waaraan dat kan liggen? Ik gebruik Chrome.

  • Reply Plutomeisje September 10, 2013 at 7:18 pm

   Voor Grafische Vormgeving aan het KASK. ‘k Denk niet dat ik er door ga zijn… 🙁
   Hmm, vreemd dat je dat niet kan zien. Al eens geprobeerd om chrome up te daten? Dat geeft vaak problemen bij mij. Anders eens uw geschiedenis (vooral cache geheugen) wissen en het programma herstarten?

   • Reply Pebblyn September 11, 2013 at 6:44 pm

    Wanneer weet je of je erdoor gaat zijn of niet? Ik duim! 🙂
    En helaas, beide geprobeerd maar ik kan het nog altijd niet zien. Boehoe. Ik zal er maar vanuit gaan dat ie razend schattig is!

    • Reply Plutomeisje September 11, 2013 at 11:40 pm

     Misschien ligt het aan één van de plugins dan, zoals flash player of java die niet up to date is? Anders zou ik het ook niet weten. (‘k heb trouwens sowieso twee browsers staan, naast Chrome ook Firefox, aangezien e-ID dingen bij mij vaak problemen hebben in Chrome)

  Leave a Reply