Daily Life

Vorige Week // Last Week

Een beetje vermoeid vandaag, maar ziet, een blogpost! Momenteel ben ik op familieweekend, cupcakes en taart aan het eten tot ik niet meer kan, afgewisseld met wild-water zwembaden, gourmet-etentjes en gezelschapsspelletjes!

// I’m a bit tired when writing this, but I’m writing none the less! At the moment I’m at a family weekend, eating cupcakes and piesย untilย I’m too full, alternating with swimming in a wild-water pool, eating gourmet and playing board games!ย 

Vorige_Week_2013_09_15Ingangsexamen! Niet door helaas, maar Artevelde lijkt mij ook een goeie plek om dingen bij te leren. ๐Ÿ™‚ // De katten pakten een vleermuis, ik deed het Batman teken na // Er logeerde een vondelingetje bij ons deze week. We vonden helaas het baasje niet en nu zoekt ze via Kat Zoekt Thuis een nieuwe thuis // Mini-tekeningen, want dan kan ik wat sneller oefenen ๐Ÿ˜›

// Entrance exam! I failed, but I probably learn as much and have as much fun in Artevelde // My cats caught a bat and I made the Batman symbol with it! // We found a kitten on Monday, searched for the owners during the week, but had to leave it in the care of Kat Zoekt Thuis // I made some small drawings, so I can practice faster. ๐Ÿ˜›

Vorige_Week_2013_09_15aSuper schattige Loki // Tien kleine tekeningen, klaar voor verf // Twee taarten en een hoop cupcakes in de maak. Ofte de bevoorrading voor het familieweekend. ๐Ÿ™‚

// Super cute Loki // Ten little drawings, waiting for some paint // Two pies and a bunch of cupcakes in the making. The supply for a family weekend. ๐Ÿ™‚

‘k Heb nog meer goed nieuws: ik ben namelijk vanaf vrijdag officieel Master in de Communicatiewetenschappen. Huzah! Dinsdag mag ik dat gekke hoedje dragen en in de lucht gooien. Daarna ga ik mij inschrijven voor een Bachelor Grafische & Digitale Media, iets om naar uit te kijken! Wat hebben jullie gedaan vorige week?

// I got more good news: since last Friday I’m officially a Master in Communication Sciences! Huzah! Next Tuesday I will be wearing a silly hat and will probably be throwing it in the air. Afterwards I’m going to enrol for the Bachelor Graphical and Digital Media, another thing to look forward to! What have you been up to last week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kathleen September 15, 2013 at 9:43 am

  Proficiat met je master en veel succes met je nieuwe studie!

 • Reply Katrijn Vandenberghe September 15, 2013 at 10:30 am

  Ooh welke taart is dat? Share!

 • Reply Ollie en Wallie September 15, 2013 at 10:46 am

  proficiat met je diploma! en je gaat je helemaal kunnen uitleven bij je volgende richting denk ik ๐Ÿ™‚

 • Reply Kasiu September 15, 2013 at 11:01 am

  congratulations with your new title ๐Ÿ™‚

 • Reply Fenne September 15, 2013 at 6:30 pm

  proficiat!

 • Leave a Reply