365 DoD, Art, Sketchbook

The Big Draw – Week 1

Poeh, week 1 zit er al op zie! Ik heb niet al mijn schetsen altijd op tijd kunnen maken of afwerken, maar ‘k zit alleszins weer op schema (maar wel achter met schoolwerk, aargh! :p). Over mijn schetsen ben ik niet zo tevreden, ik moet eens proberen met ze niet het laatste kwartier voor ik in slaap val te maken, dat gaat volgens mij wel wat helpen. Volgens mij ga ik de volgende reeks ook gewoon fotograferen, want inscannen was echt frustrerend deze keer. Tenzij iemand tips heeft?

// Wow, the first week of the Drawing Challenge flew by. I was a little bit behind the past couple of days, but now I’m back on track. I’m not happy with my sketches though. I should try making them when I’m still fully awake and not the last 15 minutes before I fall asleep, that might help a bit. Also scanning the images was frustrating, they really look bad and I don’t know how I should fix this. Maybe you know how to make decent scans?

DrawingChallenge_01
# 1 – Doodle

DrawingChallenge_02
# 2 – Close-up

DrawingChallenge_03
# 3 – Through the window

DrawingChallenge_04
# 4 – Flower

DrawingChallenge_05
# 5 – Sea Animal

DrawingChallenge_06
# 6 – Hero

DrawingChallenge_07# 7 – Old

Deelnemers // Participants: Plutomeisje // Fenne K // Bente // Elodie // Elisse // Emmel // Mirthe // Tio // Jessi // Ollie & Wallie // Veerle // Sarah // Kathleen + Vriendje  // Fotootje Vandaag // Hanne // Klara // Tine // Khadetjes // Krisje // Kaat // Evy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mirthe October 8, 2013 at 9:52 pm

  Leuk om te zien hoe het jou vergaat! Ik doe het vaak ook in die laatste 15 minuten dus mijn resultaten zijn niet altijd even goed, maaar ik doe het in ieder geval wel!

 • Reply Ollie en Wallie October 8, 2013 at 10:52 pm

  ziet er toch goed uit :), en het zeepaardje is populair precies!

 • Reply tio October 9, 2013 at 8:03 am

  Niet tevreden… ze zien er echt meer dan super uit!! goed gedaan!!

 • Reply Khadetjes October 9, 2013 at 11:08 am

  Ik vind het super de resultaten bij iedereen te zien verschijnen! Het gaat om het bezig zijn hé, dus de ene keer is het beter dan de andere – of ben je contenter ;). Ik sta er soms vroeger voor op, om tijd te vinden… En soms moet ik er ook twee op nen dag doen zunne.
  (Ik neem foto’s, scannen vind ik te veel gedoe)

  • Reply Khadetjes October 9, 2013 at 11:09 am

   O, ik zag trouwens vorige week bij Hawthorne heel mooie doodshoofden stof, zocht jij dat niet?

  Leave a Reply