Daily Life

Vorige Week – Last Week

‘k Heb het gevoel dat ik het al gezegd heb en nog vaak ga zeggen de komende weken, maar damn, ik heb het druk! Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik moet omgaan met al die uren les en alle taken. De dagen dat het wel lukt, ben ik vaak zo vreselijk moe dat ik gewoon vroeg in mijn bed kruip, zonder blogpost, zonder boeken of magazines te lezen, gewoon bam in slaap. Zelf vind ik dat behoorlijk frustrerend, want ik blog en lees nog steeds graag. Nog een van de nadelen van veel les: ik heb minder tijd om (of gewoon minder onderwerpen?) om te Instagrammen. Onderstaande foto’s zijn van de afgelopen drie weken, gene vette met andere woorden. :p

// I’ve said it before and I’ll be saying it probably some more the next week, but damn, life’s busy! I still haven’t figured out how I should schedule my days so I also have time left to do things other than working for school (like blogging!). Some days I do finish early with school work, but those are also the days I’m so tired I go to bed early, without blogging or reading a book or a magazine. Pretty frustrating, because I still like writing and reading! I also take a lot less photo’s now I’m at school for the biggest part of the day. These few pics are all I have of the last three weeks! 

Vorige_Week_2013_10_13Begin Oktober besloot ik om mijn mouwtje van mijn Cambie jurkje te herstellen. Om te beginnen moest ik ze losmaken en het patroon opnieuw overtekenen. Dat is ongeveer hoever ik geraakt ben, het zal nog even duren voor ik mijn jurkje weer kan aantrekken // Het Vriendje vroeg en kreeg een nieuwe pennenzak. Met een oranje fietsjes-stof, want dat is gewoon een cool stofke // Nieuwe tekenspullen! Waarna ik zin kreeg om een hele post over mijn tekenspullen te schrijven // De eerste weken werden er belachelijk veel vierkantjes en rechte lijnen getekend

// At the beginning of October I decided I should repair my torn Cambie dress, but I didn’t get much farther then redrawing the sleeves and taking the old ones of the dress // I did make my boyfriend a new, brightly coloured, pencil case // New art supplies! I was so excited I got these, I wrote a post about my drawing supplies. I still have to translate it though… // The first week we only drew lines and squares. :p

Vorige_Week_201_10_13b

Vooruitgang op schets-gebied: we mochten kubussen tekenen! // Ook op typografisch gebied gingen we vooruit, weg van de saaie rechte letters en op naar de dik/dun letters. Het zag er direct wat typografisch verantwoorder uit // De katten kwamen mij vergezellen toen ik met een migraine aanval in bed lag vorige week. Volgens mij de beste metgezellen die je kunt hebben op zo een moment. 🙂 // Een opdracht die niet helemaal mijn ding was wegen veel rechte lijnen, maar toch nog een leuk resultaat opleverde: de tangram-rat

// We started drawing cubes! Huzzah! // We also made progress on typography, we stopped drawing the boring straight letters and started drawing serif-types // I had a migraine attack and rested for a few hours in bed, in extremely good company if you’ll ask me ^-^ // An assignment that wasn’t really my cup of tea, with all the straight lines, but in the end I really liked what I made: a tan-gram-inspired rat. 

Vorige_Week_2013_10_13c

Eén van mijn Drawing-Challenge tekeningen. Ik heb het trouwens ongelofelijk lastig om bij te blijven/verder te doen, wat wel jammer is. De Drawing-Challenge maakt ook deel uit van mijn 365-dagen project, dus ik kan echt wel niet opgeven!

// One of my Drawing Challenge sketches. I’m really having a hard time keeping up. I really can’t quit though, because the Drawing Challenge is also part of my 365-days of drawing!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Fenne October 14, 2013 at 9:14 pm

  Pompen of verzuipen!
  allé zo voelt het nieuwe academiejaar hier toch aan 🙂
  Die pennenzakken zijn echt chic. Misschien moet ik het ook eens proberen want de mijne is nog van ..eum… het 3e middelbaar denk ik.

 • Reply Ollie en Wallie October 14, 2013 at 9:37 pm

  Dat gevoel ken ik :). Al is het bij mij ondertussen al vijf jaar geleden. Tijdens mijn eerste jaren architectuur hadden we bijna 40u les per week, en dan moest je daarbuiten nog aan je taken en maquettes werken.
  De schetsopdrachtjes komen me ook bekend voor! Wel een coole rat!

  Veel succes nog en hopelijk kan je volhouden met de challenge!

 • Reply Elisse October 15, 2013 at 2:22 pm

  Drukdrukdruk, ik ken het! En mijn laptop wilt niet meer mee, dus da’s ook een domper op de werkvreugde 🙁 Gelukkig kan ik nog wat ontspannen ‘s avonds door wat lijnen op papier te zetten 🙂 Zo’n leuke challenge!

 • Reply Elke October 15, 2013 at 7:07 pm

  Het ziet er wel een ongelofelijk leuke opleiding uit! Ik ben benieuwd wat je nog allemaal voor taken moet doen. Veel succes nog!

 • Reply maureen October 21, 2013 at 11:07 pm

  Ondanks dat die rechte lijnen dan niet jouw ding zijn, vind ik die tangram-rat wel heel erg cool! Zou ik wel meer van willen zien!

 • Leave a Reply