Link Love

Link Love

Weekly Desk Planner by SketchInc
Weekly Desk Planner by SketchInc

Hoewel ik nu minder tijd doorbreng op blogs (en internet in het algemeen), sluipen er af en toe toch wat linkjes binnen waarvan ik vind dat ze een redelijke deel-factor hebben.

 • Ik veronderstel dat er onder jullie minstens een paar mensen zijn die zich al afgevraagd hebben waar mijn City Guide van Parijs blijft. ‘k Heb mij dat zelf ook al afgevraagd, dus toen deze Parijs-post mijn pad kruiste en de prachtige foto’s mij van een nieuwe Parijs-reis deden dromen, dacht ik: “delen!” (en genieten).
 • Ik postte het al op Facebook deze week, maar, hohoho, het is Secret Santa tijd! Had je vorig jaar spijt dat je niet mee (uit)deelde in de pakjes, dan krijg je dit jaar een nieuwe kans! Alle info kan je terugvinden in de blogpost van Tess.
 • Sarah van SillyGrrl (die overigens sowieso een geweldige interessante blog heeft als je aan acrobatische toeren en html-codes bent) schreef over de dertig dingen die ze geleerd heeft in dertig jaar. Dertig is nog een paar jaar weg, maar er staan een hoop dingen op die ik al eens wat meer zou mogen toepassen. 🙂
 • Holly van Decor8 deelde dit artikel op Instagram en het moet gezegd worden, dit is interessant leesvoer voor iedere (zelfstandige) artiest out there. Of je nu blogt, schrijft, illustraties maakt of meubels ontwerp, lees, denk en durf af en toe eens neen zeggen als iemand met een belachelijk voorstel afkomt.
 • Deze week kocht ik een geweldig mooi weekplanner van Sketchinc. Best van al? Ik kan hem zo vaak afprinten als ik wil! Naast mooie printables, maakt Backy van SketchInc nog een hele hoop andere prachtige dingen, waaronder erg leuke en originele productfoto’s. Check dus zeker haar blog en online shop eens!

// These past months I’ve spent less time surfing the net than ever, so I find it hard to write up these (used to be weekly) Link Love posts. But this week I can’t ignore the fact that I’ve found some very lovely and sharable links. 

 • I know I promised to write a post about my adventures in Paris last August, but I’ve been procrastinating on writing the article, so when I found this article this week, I knew I should share, because the photos of Paris make me want to go back instantly!
 • It’s Secret Santa season! If you live in Belgium or the Netherlands, you can participate in the yearly Secret Santa held by Tess. You can read all about it here.
 •  Today at the SillyGrrl blog I read about the 30 things Sarah learned in 30 years. Although I’ve still got a couple of years to go until I’m thirty, this list contains a few topics I should do more or worry about less. 🙂
 • On Instagram Holly of Decor8 shared an interesting article. Whether you’re a blogger, a journalist, a desinger of an illustrator, read it, think about it and dare to say “no” when somebody asks you something stupid.
 • This week I bought this awesomely designed weekly desk planner by SketchInc. I love it! And the best part is, I can print as many as I want! Make sure to check out SketchInc’s online shop en to stop by her blog, because she post the cutest pictures depicting her products in various situations.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Fenne November 11, 2013 at 1:02 am

  Hele mooie weekplanner!
  Ik sukkel nog steeds met planning. Van de leukste weekplanners tot mooiste agenda’s, het enige dat ieswat effect heeft is een ubersaaie maandplanner zonder enige vorm van franjes of kleur + whiteboard met weekschema waar ik post-its op kleef.

 • Leave a Reply