Home Decor

Studio Sneak Peek

Studio - Sneak Peak
Hi! And welcome to my crib, err, studio! Onlangs veranderde ik de opstelling van mijn ‘studio’ en vond het tijd om eens wat meer te tonen. Ik vind het trouwens nog steeds vreemd om ‘studio’ te schrijven in plaats van bureau, maar deze kamer is echt zoveel meer dan een bureau. Misschien moet ik ook op zoek gaan naar een leuker woord om mijn creatieve ruimte te beschrijven, zoals zij al doet.

// Hi! And welcome to my crib, err, studio! I changed the lay-out of my studio a short while ago and I thought it was the perfect moment to share a peek inside. I still find it really strange to call this room “my studio”, but just calling it our office space doesn’t fit the bill. Maybe I should find another word for it?Studio - Sneak Peak Desk

Studio - Sneak Peak
Studio Sneak Peak
Studio Sneak Peak
Studio Sneak Peek - Weck Jars and Washi Tape
Studio - Sneak Peek
Over mijn kapstokken als manier om mijn kunstwerkjes in de studio uit te hangen, schreef ik al eens eerder, die post kan je hier terugvinden. Ik schreef ook al eens hier over mijn verzameling stoffen en hoe ik die enigszins probeer netjes te houden (wat duidelijk niet altijd lukt).

// I wrote earlier about the way I display art in my studio by using pants hangers here and I also wrote about my fabric shelves.Studio Sneak Peek - Wall Art & Fabric Shelves
Studio - Sneak PeekWaar vroeger mijn craft-bureau stond, staat nu een blokje Expedit kasten (en omgekeerd). Inderdaad, in het midden van de ruimte, maar toch werkt het. Ik kan makkelijk aan alle benodigdheden en achteraan is er nog een gezellig plekje waar onze Poang staat (hoezo, Ikea plunderaars?). Mijn stikmachine, onze printer en mijn collectie planten in theekopjes vonden er ook de perfecte plaats.

// In the middle of the room, where my craft desk used to be, we’ve put a block of Expedit shelving units. I never thought I would like this solution so much, but it works and I can get to everything easily. I really like how our printer, my sewing machine and my collection of teacup planters found the perfect place over there.Studio - Sneak Peek
Studio - Sneak Peek
Studio - Sneak Peek
Studio - Sneak Peek
En zie, Loki zegt nog eens hallo! Wat vinden jullie trouwens van mijn studio? Hebben jullie ook zo een kamer of plek in huis waar je rustig dingen kan creeëren?

// Also, Loki says “hi!”. So what did you guys think of my creative space? Do you also have such a space (or spot) in your home?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Elisse November 12, 2013 at 8:47 pm

  Zo veel ruimte! Moet kei handig zijn! Ik ben wel wa jaloers hoor, ook tof ingericht!

 • Reply la merlette blanche November 12, 2013 at 10:25 pm

  Ik zou precies wat meer in kasten steken (uit schrik om te veel werk te hebben met afstoffen :p), maar het oogt echt wel gezellig en uitnodigend 🙂 Tof om eens binnen te kijken!

  • Reply Plutomeisje November 14, 2013 at 8:51 am

   Njah, afstoffen is niet zo tof, maar ‘t probleem bij mij is dat als ik het niet zie, dat ik gewoon vergeet dat ik het heb. 😛

 • Reply kelly November 12, 2013 at 10:33 pm

  ZO NETJES 🙂
  ook jaloers hoor 🙂
  ik heb enkel een knutselkoffer en 2 stoffenkoffers! en dan nog een naaimachien dat ALTIJD op de eettafel staat en een living vol rondslingerende projectjes 😉
  maar in de kerstvakantie ga ik orde scheppen!

  • Reply Plutomeisje November 14, 2013 at 8:50 am

   ‘k Had opgeruimd hoor (en ge ziet mijn computertafel niet, die lag eigenlijk vol rommel van overal anders :P)

 • Reply emmel November 13, 2013 at 12:16 am

  Ik heb een kleine ruimte, maar die staat vol spullen dus ik werk meestal aan de livingtafel, die is groot maar moet wel regelmatig opgeruimd worden. Ik droom van een groot, helder atelier

 • Reply liesbeth November 13, 2013 at 9:20 am

  Leuk! Ziet er heel gezellig uit. Maar bij mij zouden er ook meer gesloten kasten moeten zijn. Beetje meer zen en leger. Wel niet helemaal minimalistisch, hé, daar ben ik dan ook weer helemaal niet voor. Voorlopig nog geen aparte bureau voor mij, maar er wordt aan gewerkt…
  Ondertussen is de eettafel en onze vloer in de salon een prachtig alternatief 🙂 We hebben vloerverwarming en op de vloer is dus lekker véél plaats, ik doe dat wel graag, zo op de grond werken.

  • Reply Plutomeisje November 14, 2013 at 8:49 am

   Haha, met vloerverwarming zou ik ook graag op de grond zitten. Stiekem droom ik van zo een groot fake schapevel om op te werken, lijkt mij supergezellig! 😀

 • Reply pebblyn November 13, 2013 at 10:48 am

  Het ziet er leuk & gezellig uit! 😀

 • Reply Marloes Pieper November 13, 2013 at 10:20 pm

  Ah wauw joh! Ik wil ook zo’n ruimte! Geweldig! Het is bij mij zo’n gedoe om alles tevoorschijn te halen dat het soms zelfs ervan weerhoud om lekker bezig te gaan, erg jammer! In mijn volgende huisje eis ik een craftroom! Zo!

 • Reply Juliette November 14, 2013 at 11:15 am

  Heel veel ruimte, mooie inrichting, Ik heb mijn kot dat dient voor mijn kunst te maken 🙂

 • Reply Vorige Week // Last Week | Plutomeisje November 17, 2013 at 11:42 am

  […] ← Studio Sneak Peek […]

 • Reply Stephanie November 17, 2013 at 12:34 pm

  Wow, ziet er enorm gezellig uit voor een werkplek.

 • Reply Ollie en Wallie November 18, 2013 at 2:08 pm

  de creativiteit straalt ervan af! zalig zo’n grote werkruimte

 • Reply Anouschka November 19, 2013 at 9:22 am

  wauw jaloers!!! Wij hebben geen extra kamer of extra plaats om een soort craft room te maken, dus al mijn spullen staan netjes in de woonkamer/slaapkamer. Ooit wil ik ook zo’n kamer, want het is soms lastig dat ik onze eettafel moet opruimen om te eten als er nog werkjes liggen die niet af zijn :p
  Ben trouwens ook fan van hoe je alles in glazen potten steekt! Dit is een excuus voor mij om binnenkort nog eens te gaan kringwinkelen 😀

 • Reply Happy bday to me – 25 before 26 recap | Plutomeisje January 24, 2014 at 2:07 pm

  […] 15. Finish my studio space redecoration – Ook gelukt. Ik schoof wat met mij bureau en met mijn kasten en kwam tot een inrichting die perfect werkt. Ik nam jullie zelf mee op Studio Tour. Nu nog alles even opgeruimd kunnen houden als op mijn foto’s en we zijn er. […]

 • Leave a Reply