Daily Life

Vorige Week // Last Week

Tegenwoordig is het moeilijk om genoeg foto’s te verzamelen om een Vorige Week update te doen. Klaslokalen fotograferen is namelijk niet zo interessant. De afgelopen weken genoot ik dan nog een paar keer van wat extra vrije dagen waarop bijzonder weinig memorabele dingen werden gedaan. Deze middag ga ik normaal wel genoeg foto opportuniteiten kennen, het is namelijk Dawanda markt in Brussel vandaag! Straks ga ik dus (redelijk zenuwachtig) de trein naar het verre (en een beetje enge) Brussel nemen, hopelijk niet te veel verdwalen en een leuke middag hebben met Elisse en Lelie. 🙂

// It’s getting harder finding photos for these Last Week updates. I spent most of my time at school or working for school and taking pictures of class rooms isn’t just very interesting. Even on my off days I didn’t to anything important enough to photograph. This afternoon I will be taking pictures tough, because it’s the Dawanda Desingmarket in Brussels.

Vorige_Week_2013_11_17a
De toestand van mijn bureau vlak voor ik eens serieus opruimde en foto’s nam voor mijn Sudio Sneak Peek post // Concert van Volbeat! Helaas heb ik mij iets te veel zitten opjagen in een paar irritante mede-concertgangers, maar verder was het erg leuk // Nog steeds door Graphic. zitten bladeren en lezen en verwonderd kijken naar wat voor geweldige schetsboeken daar in staan // Nieuwe slaapmaskers voor mijn Etsy shop! De vorige stapel was volledig uitverkocht! Momenteel doe ik trouwens van solden in mijn shop. Met de EARLYBIRD2013 code krijg je 15% korting op al je kerstcadeau’s vanaf €10, nog tot 1 December.

// My messy desk got a bit out of hand, so I cleaned it and then I took my Studio Sneak Peek pictures. The one here is actually a far more realistic representation of how things really look // I went to the Volbeat concert. I didn’t had a super fun night, because of some very annoying people in the audience right in front and next to me. Next time I’ll do a better job ignoring them // I’ve finished gawking at all the pretty sketchbooks in Graphic. // I made some new mouse sleeping masks for my Etsy shop. Until December 1st I’ll be giving a 15% discount on every purchase (above €10) with the EARLYBIRD2013 code. So knock yourself out! 😀

Vorige_Week_2013_11_17b

Prutsen met krimp plastiek, de resultaten waren helaas niet allemaal zo schitterend. Zo lopen mijn speciaal daarvoor gekochte Krimpie  stiften in de oven gigantisch hard uit, naar een soort gelige verkleuring. Teleurstellend dus // Wat niet teleurstellend was, was het geweldige pakje dat ik gewonnen had bij It’s Simply Max! De tas en de broche zijn hier al meermaals mee naar buiten geweest ondertussen. // Ik werkte ein-de-lijk de Oktober Drawing Challenge af. Te laat weliswaar, maar toch af. De laatste schetsen zullen binnenkort online komen // Met het koude weer is er niets beter dan verse appeltaart en een tas warme chocomelk ^-^

// I tried making some new shrink plastic brooches, but alas, not everything went as planned. Even tough I used my new Shrinkie markers, they discoloured in this strange yellow way. So that was quite disappointing // On a more happier note, I won the It’s Simply Max give-away and got this awesome package in the mail! // I finally finished the last sketches of the October Drawing Challenge. Normally I will post them somewhere this week // Now the weather is getting colder, it’s the perfect time to eat fresh apple pie and drink hot coco ^-^

Wat hebben jullie nog gedaan vorige week? // So what did you guys do last week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elisse November 17, 2013 at 10:40 pm

    Mmmh, taart! Je had vandaag nog wel een stukje mogen meenemen! Haha. Spijtig dat je krimpplastiekpoging ditmaal niet goed is uitgepakt, laat weten wanneer je de perfecte stiften gevonden hebt!

  • Leave a Reply