Sketchbook

Schoolwerk // School Projects

Nog eens snelle update van mijn schoolprojecten. We krijgen iedere week wel een paar nieuwe opdrachten tegen de volgende week, dus dat gaat nogal vooruit. Wat soms niet vooruit gaat is ikzelf, met soms nachtelijke tekensessies (en minder goeie dingen) als gevolg. Zo is mijn kopie van mijn reclame niet zo geslaagd, wat altijd een beetje pijn doet als je weet hoeveel tijd daarin kruipt.

// A quick update on my school projects. We’re getting new assignments every week and most of the time they have to be finished by the next week. That means working hard, making some progress and sometimes putting things off for way to long and working way past midnight. I still love it though, the only really hard parts are when things you work on for a long time, just don’t end up like they should. Like the shoe advertisement. Those things always hurt a little. 

school project typografie letter composition

school project advertisement

school project typografie brand name

merknaam01

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lelie // A Bouquet of Buttons November 20, 2013 at 11:54 am

  Ziet er leuk uit!

 • Reply pebblyn November 20, 2013 at 2:03 pm

  De chocolade ziet er alvast lekker uit! 😀

 • Reply Elisse November 20, 2013 at 5:01 pm

  Cool! Ik vind die chocoladerepen wel goed gelukt hoor! Geen goeie feedback gekregen, dan? Jammer, maar daar kan je alleen maar uit leren, toch!

 • Reply danslimage November 20, 2013 at 6:29 pm

  Ziet er super uit, super dat je nog een richting gaan doen bent!

  Melissa @ themindofanexchange.blogspot.com

 • Leave a Reply