365 DoD, Art, Sketchbook

The Big Draw – Week 4

Whew, mijn laatste Big Draw post. Verstaat mij niet verkeerd, maar ik ben blij dat alles nu online staat. Hoewel ik geen problemen had met mijn 365-dagen challenge, bleek The Big Drawing challenge niet gemakkelijk voor mij. Ik raakte snel achterop en had veel moeite om opnieuw bij te benen, maar hoera, alles is gescand geraakt!

// Wheh, my last Big Draw post. Although I liked doing the challenge, it was really that, a challenge. I almost immediately got behind and I had a hard time getting back on track. So it shouldn’t be a surprise I’m quite happy to get this last post online. ūüôā

365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge
365 Days of Drawing - The Big Drawing Challenge

Deelnemers // Participants: Plutomeisje // Fenne K // Bente // Elodie // Elisse // Emmel // Mirthe // Tio // Jessi // Ollie & Wallie // Veerle // Sarah // Kathleen + Vriendje  // Fotootje Vandaag // Hanne // Klara // Tine // Khadetjes // Krisje // Kaat // Evy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elisse November 23, 2013 at 7:43 pm

    Ooh dat familieportret! Zo’n leuke afsluiter!

  • Reply Leen Philips November 23, 2013 at 9:21 pm

    Wauw er zitten echt leuke in! Vooral die eerste en die van de spin!!

  • Leave a Reply