Daily Life

Vorige Week // Last Week

Alweer een week dichter bij het einde van het jaar, alweer een nieuwe Vorige Week post! Zoals ik al vaker heb laten vallen de afgelopen maanden, heb ik het nog steeds druk, daarom dat het hier bedroevend stil bleef afgelopen week (en ook daarom dat ik mijn posts niet altijd meer naar het Engels vertaal). Nochtans posts genoeg in mijn drafts, ‘k heb zelf nog een paar boeken die dringend een review verdienen, maar het lukt maar niet om er ook tijd voor te vinden. Waarvoor ik wel tijd vond afgelopen weken, dat kunt ge hieronder zien.

// Yes, it’s already the last month of the year! I’m still running behind on all my work and on writing blog posts (that’s why you’ll find some of my recent posts untranslated, I’m sorry for that), but I’m doing lots of other stuff, as you can see below.

Vorige_Week_2013_11_30_01
Ik trok naar de Dawanda Designmarkt in Brussel en zag veel mooie dingen. Het verslagje daarvan moet ik nog eens posten (liefst snel natuurlijk), het zijn alleszins al klaar in mijn hoofd // Op de Desgingmarkt kreeg ik dankzij Lieke de kans om samen met andere bloggers te DIY-en, dit geborduurde vosje is daarvan het resultaat. 🙂 // Winter is aangebroken, tijd dus om dikke truien te dragen én te tekenen // Mijn standaard notitieboekje kreeg een hele make-over dankzij de Dawanda goodiebag bijdrage van Alles-in-Leder

// I went to the Dawanda Designmarket in Brussels and discovered lot’s of pretty things. I still need to write my blog post about it tough // Thanks to Lieke I was able to do some DIY-ing and catching up with other bloggers on the Designmarket Blogger Meetup //Winter is here and I’m so into it, I even draw nice knitted sweaters // I found this awesome gem in the Dawanda goodiebag. It’s a leather notebook cover by Alles-in-Leder. I have now the most fancy notebook ever !
Vorige_Week_2013_11_30_02
Schoolwerk! Er gingen er hier weer al een serieus pagina’s door de laatste twee weken, dus verwacht u binnenkort nog maar eens aan een update // Heel vroeg in mijn bed crashen en bedolven worden onder aanhankelijk spinnende kat. Ik kan mij slechtere manieren bedenken om in slaap te vallen // Schoolopdracht: teken een balk. En dan niet kunnen kiezen uit mijn collectie etenswaren // Met een appel als referentie (ik had geen banaan), maar ik moet deze pompoen nog steeds slachten. En vervolgens een week pompoen eten. Tips voor mijn verwerkingsproces zijn steeds welkom. 🙂

// School project! // Crashing early into bed and snuggling with Loki. No better way to fall asleep // Another school projects, for which we had to draw a box. I had a hard time picking one out // Pumpkin with an apple as reference (I didn’t have a banana). I’m still trying to figure out how I will prepare this one… 
Vorige_Week_2013_11_30_03
Schoolopdracht! Seriously, ik moet dringend een update doen // Het meest geweldig snail mail pakket ooit! Gewoon omdat het zo onverwacht, zo leuk en op zo een dag kwam dat je zoiets echt kan gebruiken // Hertjes! Valt het op dat ik volledig in winter-modus aan het gaan ben? Trouwens ook mijn eerst (en voorlopig enige) test-foto die ik met de A Beautiful Mess app maakte // Sinterklaas vond zijn weg naar mijn bureau vroeg dit jaar, maar er zijn slechtere dingen die je ‘s morgen vroeg op je bureau kan vinden ^-^

Zo, wat deden jullie allemaal afgelopen week? Leuke dingen? Misschien al een beetje kerstshoppen?

// More school assignments! I’ll have to do another school projects update soon // I got the most awesome and unexpected snail mail ever! I was having a really hard day, so when I got home and found this, it was instant happiness! // See, I really am thinking all about winter! This is also my first (and only) picture with the new A Beautiful Mess app for Android. I still need to do some further exploring // Waking up and finding some chocolate left by Sinterklaas on my desk. He was a bit early (but who can blame him, with his age it isn’t easy to remember which day you do have to come), but it was tasty none the less. 

So, how was your week? Did some fun things? If you’re living in a country with a Black Friday tradition, you probably have already some Christmas shopping done?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply