Inspiratie

Pretty Things

Hoe lang is het wel niet geleden dat ik nog eens een Pretty Things post gedaan heb? Een maand blijkbaar. Ik denk dan ook niet dat er iemand gaat klagen, als ik hier een paar mooie of sprekende dingen laat zien vandaag? Mooi zo.

// It’s been a while since I last posted a Pretty Things post. Although I still like Pinterest en browsing the web for pretty finds, I never seem to be able to find the time for writing these posts any more. A reason more to enjoy today’s post, I think. 🙂

01. Mooie letters, hopelijk lukt het mij ooit om zelf zoiets uit mijn vingers te krijgen. 🙂 // I really like this handwritten lettering by Tobias Hall. It would be nice if I could ever make something this wonderful.

Winterwell by Tobias HallSource: Behance.net

02. Ik weet dat Dr. Who-day al gepasseerd is, maar ik wou toch even de zaligste  bureaubladachtergrond ooit delen. Dalek ftw! // I know Doctor Who-day is already passed for some days, but I wanted to share this awesome Dalek drawing by KiloWhat.

Dr Who Dalek by KiloWhatSource: KiloWhat on DeviantArt

03. Een verplicht rondje schattigheid! // Seriously, this is too cute! 

Cute slothSource: Cuteoverload.com

04. Tattoos op de voorkant van billen zeggen mij meestal niet zo veel, maar deze spreekt mij wel aan // Normally I’m not really into tattoos so high on the leg, but this one I do like.

Pretty Tattoos

05. Kleurrijk gespoten dennenappels, het moet niet altijd met goudverf (of van dat vals “sneeuw” wit) zijn hĂ©. // I really like these colourful pine cones. I think it’s a good and playful twist on the traditional golden painted ones.

Pastel Painted Pine Cone

06. De cover van het nieuwe nummer van Oh Marie is alweer prachtig! Hij is ontworpen door Liekeland // I absolutely adore the new cover of the new edition of Oh Marie by Liekeland. If you’re not familiar with it, be sure to check this awesome bilingual (yes, Dutch and English) magazine!

Oh Marie Magazine Cover by LiekelandSource: Liekeland

07. Dit is zo een trui die iedereen nodig heeft tijdens de wintermaanden. Zo eentje om de hele maand December en Januari in te kamperen op de zetel, met een tas warme chocomelk en een leuk magazine // I believe everybody should have a sweater like this, to spent the entire month of December and January in, huddled on the couch, sipping hot chocolate and reading a nice magazine.

Geometric SweaterSource: Shepiner
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply antoinette (@antoinette_vp) December 3, 2013 at 10:06 am

    hihi volgens mij bedoel je benen, maar er staat billen

  • Reply Hannelore December 13, 2013 at 9:00 pm

    Die dennenappels zijn inderdaad heel tof in die kleurtjes!

  • Leave a Reply