Link Love

Link Love

Het is Sinterklaas vandaag! Aangezien de goedheilige man sinds een paar jaar mijn huisje voorbij rijdt, heb ik deze dag een nieuwe functie gegeven. Zes december is officieel het moment dat de Kerstversiering uit de dozen mag en waarop ik mijn woonkamer omtover in Winterwonderland. Een bescheiden, vrolijk winterwonderland weliswaar. Zoals ieder jaar ga ik rond deze periode op zoek naar leuke DIY’s, want mijn decoratie-budget is beperkt. En zeg nu zelf, wat is er beter dan handgemaakt?

kerstlinklove
Een paar leuke DIY’s (waaronder een paar die ik de afgelopen jaren zelf geschreven heb en nog steeds fan van ben)

  • Bij FellowFellow vond ik een paar erg leuke cementen ornamenten, maar evengoed doenbaar met een vormpje en wat paper clay
  • Op You Are My Fave stond een leuke tutorial om zelf een adventkalender te maken rond een kartonnen rendiergewei. Voor de kalender is het al wat laat, maar een diervriendelijk gewei kan er altijd wel bij

Ook op deze site zijn er al een paar Kerstige tutorials verschenen:

  • Mijn DIY Kerstkrans gaat nog steeds mee en is bovendien enorm eenvoudig om in elkaar te steken
  • Een vrolijke strikjesslinger was één van de tutorials die ik vorig jaar schreef en hoewel ik dit jaar misschien andere kleuren zou overwegen, ben ik nog steeds fan
  • Ietsje meer werk, maar nog steeds erg leuk vind ik mijn vilten kerstdecoratie.
  • En tenslotte voor wie zin heeft om zelf kerstkaartjes te maken, vorig jaar schreef ik een tutorial om zelf je kerstkaarten te ontwerpen.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply